Menu Sluiten

Voordelen Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over voordelen reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Voordelen Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen reclame op tram

wekelijks nieuwe reclamefolders van belgische supermarkten en winkels jij bent dus op zoek naar een folder van delhaize delhaize is een van de populairste supermarkten van belgi voordelen reclame op tram bestellen Bij delhaize kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten voor dagelijks gebruik. Ze beschikken o.a. Over een grote wijnafdeling met zo n referenties uit de hele wereld. En niet alleen voor wijn ben je bij delhaize aan het juiste adres ook voor andere voedingsmiddelen kan je hier terecht. Je vindt er een uitgebreid gamma aan seizoensfruit en groenten een ruime keuze aan ter plaatse gebakken brood vers vlees vis maar ook bioproducten en een sterk eigen delhaizemerk. De winkels van delhaize vind je terug in het centrum of aan de rand van alle belangrijke steden. Er is dus altijd wel een delhaize bij jou in de buurt. Delhaize aanbiedingen van de week delhaize folder week middot .. .. Blader door deze folder delhaize bijzondere aanbiedingen delhaize magazine folder .. .. Blader door dez.

missie visie kovag op facebook contact lid worden inloggen als lid koninklijk oostvlaams apothekersgild wettig erkende beroepsvereniging snelmenu wachtdienst activiteiten kovag extranet rsaquorsaquo publicaties jobdienst pharmaceuticalcare.be rsaquorsaquo administratieve doc. Overnemen overlaten officinall.be rsaquorsaquo home kovag beroepsmanagement tarifering apothekers tarifering artsen accountancyieuwsberichten dienstverlening agenda farmaceutische zorg beroepsondersteuning publicaties links contact home gt beroepsmanagement gt nieuwsberichten nieuwsberichten snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend wil je via kovag bekend maken dat men de mogelijkheden van voordelen reclame op tram in jouw apotheek een covidtest kan laten afnemen meer over snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend de top van de vlaamse apotheker meer over de top van de vlaamse apotheker papierloos voorschrift welkom in de apotheek om zorgverleners en burgers voldoende tijd.

Kennisgeving over Voordelen reclame op tram

gelieve up te daten naar een supported en veiligere browser home over het boic nieuws atleten amp teams sporten spelen olympisme in actie events medailles partners shop nl fr volg ons op het boic wat is het boic visie missie leden organen comits en commissies belgische leden ioccommissies interne organisatie belgi op de os olympische eigendommen rule tokyo wettelijke vermeldingen contacteer ons topsport in belgi inleiding de maatschappelijke bijdrage van topsport de topsportpartners in belgi sport vlaanderen adeps duitstalige gemeenschap diensten athlete career programme athletes friendly education solimeda bwiser belgian olympic academy siggs points olympische tombola olympische waarden inleiding grensoverschrijdend gedrag in de sport sport zonder doping strijd tegen wedstrijdvervalsing of matchfixing wat is het boic het belgisch olympisch en interfede.