Menu Sluiten

Offerte Reclamecampagne Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over offerte reclamecampagne op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Offerte Reclamecampagne Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte reclamecampagne op bus

westsite diensten klanten nieuws over ons contacteer ons menu privacy beleid westsite nv respecteert uw privacy algemeen westsite nv torhoutse steenweg te brugge rpr .. vindt de bescherming van de privacy uiterst belangrijk offerte reclamecampagne op bus schatting aanvragen We willen de gebruikers van onze diensten en websites zoveel mogelijk informeren en controle geven over wat er met hun gegevens gebeurt. Hieronder vindt u wat meer informatie over ons privacybeleid en leggen wij u uit welke gegevens wij verzamelen waarom hoelang en hoe u hierover controle heeft . Wie wordt beschermd door dit privacybeleid dit privacybeleid is van toepassing wanneer u een bezoek brengt aan onze kantoren websites gebruik maakt van onze apps en onlinetools en wanneer u een potentieumlle of voormalige klant bent van westsite. . Wat betekent lsquoverwerking van gegevensrsquo en wie is daarvoor verantwoordelijk onder lsquoverwerking van gegevensrsquo verstaan we elke verwerkin.

.

Vragen over Offerte reclamecampagne op bus

.