Menu Sluiten

Gezien Worden In Vlaanderen

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over gezien worden in vlaanderen kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Gezien Worden In Vlaanderen

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gezien worden in vlaanderen

vloeren wanden referenties contact renovatie vloer westvlaanderen voor u aan de renovatie van uw vloer in westvlaanderen begint moet u beslist het zenfloor concept van havatec uit roeselare gezien hebben. Met onze nieuwe generatie gietvloeren halen we d moderne minimalistische industrile look bij u in huis ook zeer geschikt voor de renovatie van uw vloer in westvlaanderen. Aan te brengen op iedere ondergrond onbeperkt kleurscala afwerking mat glanzend zijdeglans naar wens … Bel nu op rumbeeksegravier roeselare infohavatec.be copy created by plug sitemap laatste update renovatie vloer westvlaanderen .

iconic women ride by kpmg stages amp jobs iconic women ride by kpmg stages amp jobs webshop nl iconic women ride closing the gap de iconic women ride is een gloednieuw concept van flanders classics en kpmg belgium dat deel uitmaakt van het flanders classics women ndash closing the gap project gezien worden in vlaanderen voor bedrijven op maat Jaarlijks vinden steeds meer vrouwen hun weg naar de fiets en dat juichen beide partijen uiteraard toe. De iconic women ride is ontstaan met als doel de fietscommunity bij vrouwen verder uit te breiden op een sociale en toegankelijke manier. Kom naar de start in het centrum ronde van vlaanderen ga op pad voor of km alleen of met je fietsvrienden dankzij wielermuseum koers leer je onderweg bovendien ook iets bij over de meest succesvolle rensters uit de belgische wielergeschiedenis bekijk ook eens gezien worden in vlaanderen Ik wil de route fietsen hoe gaat het in zn werk de rode draad door deze tocht is het thema medailles. Een eerste stap om deel te nemen kies je afstand brons km zilver km goud km vraag hieronder je parcours op vi.

Vragen over Gezien worden in vlaanderen

welkom op deze site wat doet dierenarts aan huis voor mij wat zijn de voordelen hoe werkt dierenarts aan huis klanten vertellen contact nieuwsberichten online afspraak maken gezien in zoekertjes links privacyverklaring home publireportage karaat artikel krant van westvlaanderen reportage focuswtv artikel het laatste nieuws getuigenis getuigenis getuigenis getuigenis dierenarts aan huis werd gezien in karaat juni krant van westvlaanderen focuswtv het laatste nieuws iedereen beroemd .