Menu Sluiten

Inspiratie Adverteren Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over inspiratie adverteren op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Inspiratie Adverteren Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inspiratie adverteren op bus

skip to main content diensten cases blog over astrix contact vacatures helloastrix.be ontvang ons ebook vol inspiratie advertenties van concept tot uitwerking slim adverteren op jouw manier de juiste boodschap via het juiste medium jouw merk in de kijker slim adverteren begint bij het aanspreken van de gewenste doelgroep inspiratie adverteren op bus schatting aanvragen Dat doe je met de juiste boodschap n via het juiste medium. Magazines zijn ideaal wanneer je een nichepubliek beoogt terwijl online adverteren een ruimer bereik voorziet. Hoe dan ook wat je brengt moet de zintuigen van de ontvanger doen prikkelen. Van een sterk annonceke in print tot in het oog springende online ads. Hoe wij te werk gaan van een sterk annonceke in print tot in het oog springende online ads wij garanderen dat jouw doelpubliek je advertentie niet zomaar overslaat. Op maat van jouw bedrijf of project laten we onze creativiteit de vrije loop en verzamelen we de beste ideen in n overtuigend geheel. Soms outside the box dan weer klassiek. Maar altijd effectief. Bekijk.

it looks like javascript is disabled. Please enable it in order for this website to work properly. Strak diensten cases blog team over ons contact jobs menu home diensten cases team jobs contact workshops strak biedt verschillende soorten workshops en trainingen aan over diverse topics. In ons aanbod hebben we een aantal vaste trainingen de meeste workshops en opleidingen verzorgen wij op maat. Kennisverrijking en het opbouwen van kennis over digitale marketingkanalen staan hierbij centraal Informeer je over inspiratie adverteren op bus Voor iedere sessie geldt dat deze tothepoint zijn en praktijkgericht zodat de deelnemers na afloop direct aan de slag kunnen gaan met de verkregen tips amp tricks. Social media workshops hoe zet ik social media in voor mijn merk of organisatie dat is zo ongeveer de vraag die het meest gesteld wordt. In een workshop of opleiding op maat leggen we uit hoe social media praktisch ingezet kan worden. Tijdens deze workshops geven we de aanwezigen de nodige inzichten om direct met onze tips amp .

Notie over Inspiratie adverteren op bus

skip to main content frnl zoeken contacteer ons in belgi contacteer ons in luxemburg login meer weten over ons wie zijn wij missie amp visie van jcdecaux belux onze verbintenissen duurzame ontwikkeling uw partner steden luchthavens metro bus amp tram treinstations winkelcentra shopping malls en retail particulieren en verhuurders onze partneroplossingen diensten voor het publiek publieke deelfietsen outdoor communicatie en digitale reclame connectiviteit en nieuwe touchpoints adverteren in belgi onze media the best stages in the city redenen waarom ooh topprestaties levert de doeltreffendheid van digital ooh keyfacts over het eindejaar periode bij uitstek om ooh te kiezen voor uw campagnes bereikmetingen posttest de impact van de campagnes postbuy digital carrefour mediaoplossingen airports billboard digital carrefour insert metro bus tram shopping malls stadsmeubilair villo digital ooh.