Menu Sluiten

Reclame Op Digitale Schermen

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over reclame op digitale schermen.

Reclame op digitale schermen is een kosteneffectieve manier om online reclame te maken voor uw bedrijfsproducten en diensten, meer mensen te bereiken en een grotere impact na te streven met weinig geld. Met een toename van online marketing activiteiten, hebben bedrijven zich gerealiseerd dat het belang van reclame op digitale schermen een kostenverlagende en doelgerichte manier van reclame is. Dit artikel geeft wat informatie over het verzorgen van reclame op digitale schermen en hoe u een digitale reclamecampagne kan integreren in uw marketingmix. Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw producten of diensten online te promoten, is het zeer belangrijk dat u een goed rendement haalt uit uw reclamebudget.

Er zijn vele manieren.

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame op digitale schermen kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Digitale Schermen

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op digitale schermen

skip to the primary navigation. Skip to the content reclame op digitale schermen grote maten Over qlite circulair nieuws vacatures fr en menumenu aandacht voor aandacht oplossingen onze display oplossingen uw boodschap laten opvallen dat doet u het beste met displays. Dankzij ons uitgebreid aanbod vindt u altijd een oplossing op maat. Ledschermen lcdschermen transparant ledscherm ledscoreborden ledboarding ledkruizen verkeer dynamische wayfinding veiligheidsdisplays productiedisplays uitgelicht boardroom markten markten voor alle mogelijke situaties klein of groot hebben wij led en lcddisplay oplossingen. Steden en gemeenten reclame sport verkeer retail industrie openbaar vervoer uitgelicht steden en gemeenten referenties services onze diensten display as a service projectmanagement service en onderhoud software richtlijnen opmaak financiering vergunningen uitgelicht cms contact home oplossingen ledboa.

doorgaan naar artikel home horeca solutions diensten folder en acties nieuws partners ondersteuning contact toggle navigatie home horeca solutions digitale prijslijsten counterkiosk wachtrijbeheer veelgestelde vragen diensten webdesign herstelling upgrade internet digitale tv cloud folder en acties nieuws media partners ondersteuning hulp op afstand downloads contact horeca solutions horeca solutions steeds een design in samenspraak op maat gemaakt lees meer horeca solutions digitale presentatiedisplays voor prijslijsten acties of reclame lees meer horeca solutions digitale presentatiedisplays voor prijslijsten acties of reclame lees meer horeca solutions mogelijkheid om zelf reclame of informatieve content te plaatsen lees meer horeca solutions digitale presentatiedisplays voor prijslijsten acties of reclame lees meer digitale prijslijsten .

Gegevens over Reclame op digitale schermen

edge communicationcopy pr sponsoring evenementen pr toerisme pr muziek pr financieumlle sector pr muziek levi scopy flat eric briefing voor de lancering van de lijn staprest ontwikkelde levi sreg een aantal reclamespotjes. Hierin werd de hoofdrol gespeeld door een klein en guitig pluchen figuurtje dat luisterde naar de naam flat eric. De muziek voor de clips werd gecomponeerd door de toen nog onbekende franse dj quentin dupieux alias monsieur oizo . De held van de reclamespotjes van levi sreg groeide in uit een echte vedette bij het doelgroepenpubliek Het uitpluizen van reclame op digitale schermen Strategie concept het doel bestond erin om van de muziek uit de reclamespot een plaatje te maken dat zo hoog mogelijk scoorde in de charts van de dance music . Aptitudes ontwikkelde daarvoor in same.