Menu Sluiten

Soorten Borden

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Banners – Panelen – Soorten Banners – Banners Op Maat – Werfdoekbanners – 

Wenst u meer info over soorten borden kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Soorten Borden

Displays | Printing | Promotie materiaal | Reclame | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Soorten borden

toggle navigation wyns de hertog home over ons partners cookiebeleid eu contact wyns de hertog wat moet ik weten over microsoft sharepoint wat moet ik weten over microsoft sharepoint may ronnie fuller wat moet ik weten over microsoft sharepoint er zijn tegenwoordig veel programmas op de markt die beweren itoplossingen te bieden maar weinigen hebben de uitgebreide ondersteuning en toepassingen van microsoft sharepoint. Wat moet ik weten over microsoft sharepoint ten eerste is sharepoint ontworpen om zakelijke gebruikers te helpen communiceren met elkaar en met hun collegas. Ten tweede biedt sharepoint veel functies die het mogelijk maken werkplanning communicatie en documentbeheer te vergemakkelijken. Sharepoint is ontworpen om bestandsopslag documentorganisatie agendas email en het volgen van projecten zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze programmas zijn gebouwd rond het idee dat mensen toegang moeten hebben tot informatie en informatie moeten kunnen delen vanaf n centrale locatie. Sharepoint is toegankelijk voor webbrowsers software en toepassingen v.

home producten about us nieuws ontwerp catalogi sponsoring contact offerte open bedrukte panelen presenteer jouw boodschap op groot formaat op zowel beurzen kantoren langs de weg of in je etalage soorten borden specialisten Wij bieden diverse mogelijkheden met elk zijn eigen unieke kenmerken. Jouw reclamebord wordt full color bedrukt en eventueel uitgesneden in de vorm van uw keuze. Deze bedrukte panelen kunnen geschikt zijn voor tijdelijk gebruik of permanent gebruik en dit zowel als outdoor borden of als binnengebruik. Wij beschikken over alle soorten platen of bedrukte panelen belangstelling in de prijs van soorten borden Dit kan gaan van forex panelen dibond platen polyprop panelen of beter bekend als kanaalplaten reboard of beelite panelen of hpl platen. Met een bedrukt reclamebord kun je gemakkelijk snel en goedkoop jouw bedrijf evenement.

Het terrein van Soorten borden

bedrijfskledij over ons textielveredeling nieuws contact aanbod personalisatie werkkledij en veiligheidskledij maken een deel uit van het imago van een bedrijf daarom is personalisatie van textiel aan te raden. Werkkledij wordt op deze manier een soort uniform en krijgt een dubbele functie publiciteit en bescherming. Wanneer textiel gelabeld wordt heeft dit ook zijn voordelen bij het onderhoud gewassen kledij kan onmiddellijk toegewezen worden aan de juiste persoon door middel van barcodes en of persoonsidentificatie. Er bestaan verschillende soorten van bedrukking. Afhankelijk van het soort textiel de gewenste oplage en het budget kan een kledingstuk gepersonaliseerd worden door borduren zee.