Menu Sluiten

Reclamecampagnes De Lijn

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclamecampagnes de lijn kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclamecampagnes De Lijn

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclamecampagnes de lijn

home over ons service portfolio nieuws faq contact menu home over ons over creatief nv brochure lid van febelgra lid van feweb verklarende woordenlijst service marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia portfolio nieuws faq contact grafisch ontwerp van de kleinste advertentie in een lokale huisaanhuis krant tot de meest uitgebreide wereldwijde reclamecampagne succes staat of valt met de manier waarop het bedrijf en het product worden gepresenteerd. Reclamebureau creatief zorgt dat uw bedrijf en product op de beste manier worden voorgesteld reclamecampagnes de lijn zijn zeer populair Van een subtiele opfrissing van de lookandfeel van uw huisstijl tot een complete makeover van het logo en alle publiciteitsdragers. Bovendien zorgen wij ervoor dat de huisstijl in alle communicatiemiddelen wordt door getrokken website en ecommerce uiteraard inbegrepen. Contacteer ons nu terug .

nieuw klik hier en bezoek onze virtuele showroom nl en nl fr pt es sk ttecomm ttcloud toggle navigation oplossingen producten nieuws downloads over ons professioneel support contact disclaimer en privacy policy privacy policy betreffende het gebruik van de teletask website en het gebruik van cookies in deze policy wordt uiteengezet hoe teletask bv omgaat met de persoonsgegevens die zij verzameld en verkregen heeft via het internet en hoe zij deze gegevens verwerkt. Privacy policy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van cookies teletask is zich ervan bewust dat de privacy van zijn klanten en de bescherming van hun persoonsgegevens belangrijk zijn. In deze policy wordt uiteengezet hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verzamelen en hoe deze gegevens worden verwerkt. . Toepassingsgebied deze website wordt behee.

Het domein van Reclamecampagnes de lijn

datingsites bij welke datingsite schrijf jij in geen tijd zin om veel te vergelijken kies dan voor deze parship de datingsite van belgi. Gratis registratie De verscheidenheid van reclamecampagnes de lijn plusmatch volledig lidmaatschap dagen gratis met code action victoria milan de beste voor sexdating enkel hier meer dan vrouwen. Flirt liefde seks zoveel datingsites om uit te kiezen het aantal datingsites groeit explosief. Welke zijn betrouwbaar welke niet opgelet voor oplichters en sites met valse profielen wij maken je wegwijs. Tip schrijf je in bij meer dan n datingsite. Inschrijven is altijd gratis en op elke website zitten andere mensen. Zo vergroot je je kansen op succes mijn dating voorkeuren zijn leeftijd jongeren dertigplussersvijftigplussers geaardheid hoger opgeleid.