Menu Sluiten

Regionaal Zichtbaar Zijn

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionaal zichtbaar zijn kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionaal Zichtbaar Zijn

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionaal zichtbaar zijn

hallo wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer info vind je in onze disclaimer. Hallo wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord regionaal zichtbaar zijn bedrijf Meer info vind je in onze disclaimer. Epos zoeken menu kalender nieuws downloads contact nl en nieuws sorteer volgens veld alle domeinenschoolonderwijsberoepsonderwijs en opleidinghoger onderwijsvolwasseneneducatieanderealle domeinenjeugdsportonderwijsbeleid products alle programmas en actiesepaleintercommunautaire uitwisseling buurklassenmobiliteit erasmus kastrategische partnerschappen kaetwinningprojecten en netwerkeneuropass eurogui.

franais home onze diensten raamcontract referenties over delta i contact home onze diensten raamcontract referenties over delta i contact performantie onze invulling voor performante organisaties performant leiderschap individuele performantie operationele en organisatorische performantie financile performantie strategische performantie performant veranderen maatschappelijke performantie klik op de delen van het diagram voor meer info performantie is een zeer breed gegeven dat noodzakelijkerwijze in zijn geheel dient aangepakt te worden. Zo heeft het geen zin om hard te sleutelen aan de performantie op persoonlijk vlak als de omgeving waarin het individu zich moet bewegen deze notie niet verder uitdraagt over alle aspecten van de werking van de organisatie. Toen delta i in werd opgericht hadden we ons gespecialiseerd in operationele performantie . Via een evenwichtige gebalanceerde set van indicatoren werd getracht om het gedrag van medewerkers te sturen in de richting van de gewenste normering van de indicatoren. Door aldus het sturen van medewerker.

Feiten over Regionaal zichtbaar zijn

overslaan en naar de inhoud gaan home ardennescoticule producten tutorials bezoek nieuws webshop contact nl en fr bijl groot open scheermes mes lengte lemmet cm mes lengte lemmet cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm mes lemmet lengte cm rondbeitel vbeitel beitel met rechte snede houtsnijmes bijl klein bijl middelmatig algemeen belgische wetsteen la pierre de vielsalm de coticule is een natuurlijke wetsteen met een rijk verleden Wat omvat regionaal zichtbaar zijn De ontginning en productie van de coticule in de belgische ardennen gaat terug tot de de eeuw. Het is een gedurende miljoen jaren gevormd sedimentgesteente bestaande uit grijsgele vulkanische assen en klei waarin zich harde granaten bevinden. Deze spessartiet granaten zijn ontstaan door een herschikking van mineralen onder invloed van een regionaal metamorfisme. Door de grilligheid van de na.