Menu Sluiten

Advertenties Kusttram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over advertenties kusttram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Advertenties Kusttram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advertenties kusttram

home aanbod modelappartement promoties voordelen media contact contacteer ons kantoor amp verkoop koninklijke baan hr koksijde weg van kusttram tel .. Tel . Fax .. Infobboresidenties.be enkel voor info ivm verkoop verkoopbboresidenties.be openingsuren elke zaterdag en zondag opendeurweekend stockverkoop van laatste modelappartementen voor onmiddellijk gebruik tijdens onze opendeurdagen bezoek of info bel verlof maandag op afspraak dinsdag h h woensdag op afspraak donderdag h h vrijdag h h zaterdag h h zondag uu jaarlijks verlof onze kantoren zijn enkel open op afspraak en iedereen is welkom mits respecteren van de coronamaatregelen voor uw en onze veiligheid bij aankomst bieden wij ontsmettende gel handschoenen en mondmaskers aan die moeten aanblijven tijdens de rondleidin.

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven Wat beogen we met advertenties kusttram Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advert.

Vragen over Advertenties kusttram

.