Menu Sluiten

Offerte Reclamecampagne Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over offerte reclamecampagne openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Offerte Reclamecampagne Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte reclamecampagne openbaar vervoer

home models artists toolsmenu nl en fr home models artists tools about jackie lee talk to us join jackie close algemene voorwaarden . Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door jackie lee gemaakte offertes en aangegane overeenkomsten offerte reclamecampagne openbaar vervoer met korting De klant wordt geacht van deze algemene voorwaarden kennis te hebben genomen en alle clausules aanvaard te hebben. . Offertes gelden voor een periode van dagen waarna zij automatisch vervallen. Opdat de offerte contract wordt is de schriftelijke aanvaarding van de klant vereist Onze aanbeveling m.b.t. offerte reclamecampagne openbaar vervoer Deze formele goedkeuring wordt bevestigd door de klant via mail. Hierna wordt door jackie lee een voorschotfactuur opgesteld. . Behoudens andersluidend akkoord staat de klant op eigen kosten in voor vervoer van en naar de.

.

Het laatste nieuws over Offerte reclamecampagne openbaar vervoer

.