Menu Sluiten

Adverteren Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op openbaar vervoer

google tag manager untitled open menu reisverslagen tips amp adresjes dossiers forum zoekertjes ledenvoordelen over ons zoeken zoeken login of registreer reisverslagen blader door duizenden reisverslagen van reizigers zoals jij een reisverslag adverteren op openbaar vervoer zijn vaak gezocht informeert je over hun budget dagplanning activiteiten dos amp donts n kan perfect dienen als routeplanner. Help de community en voeg zelf je reisverslag toe u bent hier home raquo reisverslagen thema wandelen wandelenfilter toepassen lang op reis lang op reisfilter toepassen citytrip citytripfilter toepassen fietsen fietsenfilter toepassen natuur natuurfilter toepassen cultuur cultuurfilter toepassen reizen met kinderen reizen met kinderenfilter toepassen outdooractiviteiten outdooractiviteitenfilter toepassen buitenlands kamp buitenlands kampfilter toepassen vrijwilligerswer.

menu supergids.be home baby kind geld gezondheid lifestyle reizen tips wonen zakelijk zoek naar home baby amp kind wandelwagen aanschaffen overwegingen baby amp kind wandelwagen aanschaffen overwegingen redactie januari minuut leestijd facebook twitter linkedin pinterest whatsapp deel via email bij het kopen van een wandelwagen zijn er natuurlijk een aantal zaken waarop je moet letten. Naast de prijs van een wandelwagen spelen vooral onderstaande overwegingen een belangrijke rol in het keuzeproces. We leggen het voor je uit Een alternatief voor adverteren op openbaar vervoer Gewicht van de wandelwagen bij een laag gewicht kan je de wandelwagen eenvoudig opheffen en manoeuvreer je ook eenvoudiger. Als je bijvoorbeeld op een appartementje woont en de wandelwagen vaak op en af de trap moet dragen is een licht model natuurlijk een goed idee. Hetzelfde .

Toelichting over Adverteren op openbaar vervoer

home vandaag nieuws vacatures faq contact vacature videojournalist camera montage actuatv is de exclusieve producent van vlaamsparlement.tv de televisieomroep van het vlaams parlement die wordt verdeeld in het basisaanbod van de kabeloperatoren telenet proximus en orange. Vlaamsparlement.tv brengt de activiteiten van het vlaams parlement live en rechtstreeks bij de kijker. De focus ligt daarbij op politiek maatschappelijk en economisch nieuws. Wij maken televisie voor mensen die nieuwsgedreven leven en herwaarderen het politieke debat. Actuatv bestaat sinds . Wij zijn een open en jong bedrijf en onze medewerkers zijn dat ook. Om ons team te versterken zijn wij momenteel op zoek naar videojournalist camera amp .