Menu Sluiten

Mediaprijs Reclame Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over mediaprijs reclame bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Mediaprijs Reclame Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mediaprijs reclame bus

overslaan en naar de inhoud gaan over ons jobs word promo koerier voor consumenten offerteaanvraag contact nl nl en fr home folder creative digital insights portfolio u bent hier home insights insights een kijkje achter de schermen voor meer inzicht nieuwe locatie in evergem ter ondersteuning van onze logistieke activiteiten verhuist bd myshopi gent van de stropkaai naar evergem mediaprijs reclame bus offerte aanvragen Alle aanleveringen dienen vanaf mei dan ook te gebeuren op het nieuwe adres. Lees meer news myshopi great deals exploring box . En . In dinsdag februari myshopi great deals zijn dozen die consumenten rechtstreeks op myshopi bestellen aan een exclusieve voordeelprijs Een keuze maken in mediaprijs reclame bus De exploring box is een doos boordevol top merken aan een knalprijs. Consumenten ontdekken minstens producten n geven hun feedback. Onze endofyear exploring box vorig jaar was in een recordtijd helemaal uitverkocht news bd myshopi opent nieuwe locatie in leuven donderdag .

.

Het laatste nieuws over Mediaprijs reclame bus

.