Menu Sluiten

Mogelijkheden Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over mogelijkheden reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Mogelijkheden Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mogelijkheden reclame op tram

donderdag mei agenda at the edge of change ontdek waarom edgetechnologie de toekomst is voor organisaties itleiders zien in dat het analyseren van realtime gegevens aan the edge grote efficieumlntie inzichten en verbeterde bedrijfsresultaten oplevert. Maar de enorme hoeveelheden data die worden gegenereerd door wifi bekabelde en wannetwerken zorgen voor filevorming in de computernetweken eacuten iot en mobiele apparaten blijven de beveiligingsperimeter uithollen. Deacute oplossing volgens aruba networks heacutet aruba edge services platform esp. programmatic advertising summit . ecommerce summit social media summit summer edition becommerce awards digital first mixx awards nederlands franais log in instagram twitter facebook menu digimed.

engie activiteiten bekijk alles innovatie inzichten experten projecten en realisaties nieuws diensten energieproductie activiteiten bij engie geloven wij in een harmonieuze vooruitgang mogelijkheden reclame op tram rendeert op korte termijn We geloven dat we onze krachten kunnen bundelen om zo beter te verbruiken minder te verbruiken en tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op de gezondheid en het welzijn van de burgers. Engie is actief in meerdere sectoren van industrie tot smart cities van woningen tot duurzame energie. Meer info innovatie hoe engie haar ambitie om leider te worden in de zero carbonenergietransitie as a service wil waarmaken door te innoveren. Daarom werkt engie in samenwerking met haar partners aan de ontwikkeling van nieuwe technologien en nieuwe diensten om de uitdagingen van m.

Het domein van Mogelijkheden reclame op tram

gelieve up te daten naar een supported en veiligere browser home over het boic nieuws atleten amp teams sporten spelen olympisme in actie events medailles partners shop nl fr volg ons op het boic wat is het boic visie missie leden organen comits en commissies belgische leden ioccommissies interne organisatie belgi op de os olympische eigendommen rule tokyo wettelijke vermeldingen contacteer ons topsport in belgi inleiding de maatschappelijke bijdrage van topsport de topsportpartners in belgi sport vlaanderen adeps duitstalige gemeenschap diensten athlete career programme athletes friendly education solimeda bwiser belgian olympic academy siggs points olympische tombola olympische waarden inleiding grensoverschrijdend gedrag in de sport sport zonder doping strijd tegen wedstrijdvervalsing of matchfixing wat is het boic het belgisch olympisch en interfederaal comit boic is het nationaal olympisch comit noc dat de olympische beweging en haar waarden in ons land vertegenwoordigt De verkoopwaarde van mogelijkheden reclame op tram Net als de andere noc s wordt het boic erkend door het internationaal olympisc.