Menu Sluiten

Experts Multiplex Hout

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Banners – Panelen – Soorten Banners – Banners Op Maat – Werfdoekbanners – 

Wenst u meer info over experts multiplex hout kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Experts Multiplex Hout

Displays | Printing | Design | Reclame | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Experts multiplex hout

home diensten projecten contact machinale houtbewerkingen cnc frees zaag en boorwerk halffabrikaten plaatmateriaal akoestische wand en plafondpanelen en assemblage houtoplossingen van a tot z wij zijn de toeleverancier op het gebied van houtoplossingen voor de interieurbouw afbouw aanemers en architecten. Bekijk onze diensten en producten diensten en producten onze diensten en producten voor de interieurbouw afbouw architecten en aannemers. Cnc frees zaag en boorwerk met meer dan jaar aan ervaringen staan onze cncexperts voor uw klaar. Onze moderne cncmachines bieden uw een snelle bewerking van hoogstaande kwaliteit. Halffabrikaten ter ondersteuning van de interieurbouw leveren wij pasklare onderdelen voor onder andere panelen kasten keukens en tafelbladen. Assemblage het assembleren van onder andere kasten keukens en tafels bieden wij aan als dienst. Akoestisc.

home ons bedrijf over ons toonzaal werkhuis vloeren overzicht samengestelde vloeren massieve vloeren trappen binnendeuren realisaties contact contact algemene voorwaarden menu samengestelde vloeren van laer eyskens meubelmakerij parket deuren trappen lille samengestelde vloeren combinatie van massief hout en multiplex of populieren berkenhout experts multiplex hout bestellen Met parket dat is samengesteld of halfmassief krijgt u het beste van twee werelden de unieke en bijzondere warmte en uitstraling van vol hout n alle voordelen van een multiplex. Hoe gaat dat de toplaag van fineerparket bestaat uit echt hout geen print.de onderlaag kan bestaan uit multiplex of populieren berkenhout. Deze lagen zijn haaks op elkaar verlijmd voor een stevig effect. Uw vloer ziet er dus uit als parket en voelt ook zo aan Een alternatief voor experts multiplex hout Maar de vloer hij is goedkoper en uiterst stabiel dank.

Berichtgeving over Experts multiplex hout

top of page provinciesteenweg boechout infomorelbvba.be home interieur buitenafwerking renovatiewerken nieuwbouw vacatures blog contact provinciesteenweg boechout infomorelbvba.be interieur en schrijnwerken op maat door morel in boechout wij halen het maximum uit uw interieur ons interieurteam weet altijd hoe ze uw interieur op de juiste manier moeten transformeren. We zijn als schrijnwerker dan ook thuis in vrijwel alle stijlen en er zijn nagenoeg geen materialen die voor ons geheimen hebben. Eik recuperatieteak multiplex thermowood of zelfs himacs corian voor ons geen probleem. Morel bv bouchout antwerpen staat in voor de volledige interieurrenovatie en de bijbehorende schrijnwerken. Hierbij werken we met interieur op maat van uw wen.