Menu Sluiten

Inspirerende Busreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over inspirerende busreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Inspirerende Busreclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inspirerende busreclame

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven. Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser. Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media inspirerende busreclame zijn zeer gewaardeerd Home onze diensten referenties current blog cases team contact referenties we kregen de voorbije jaren het vertrouwen van heel wat ondernemers Het uitpluizen van inspirerende busreclame We mochten dan ook al heel wat leuke dingen uitwerken van marketing campagnes over social media en content creatie tot grafisch maatwerk. Onze klanten aan het woord al veel nieuwe klanten dankzij dna conny ameel zaakvoerster bij shoeshoe lennik mijn zaak digitaal zichtbaar maken dat wilde ik berei.

.

De discipline van Inspirerende busreclame

.