Menu Sluiten

Reclame De Lijn

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame de lijn kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame De Lijn

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame de lijn

gevelletters reclamezuil en reclametotems lichtbakken lichtlijnen led amp neon panelen en doeken gevelbekleding amp portieken indoor reclame lichtkranten ledschermen apothekerskruisen retail relamping ombouw naar led diensten wat doen we gevelletters reclamezuil en reclametotems lichtbakken lichtlijnen led amp neon panelen en doeken gevelbekleding amp portieken indoor reclame lichtkranten ledschermen apothekerskruisen retail relamping ombouw naar led realisaties verhalen over contact nl fr en lichtlijnen led amp neon en toen was er licht reclame de lijn raming aanvragen Ook u zal zien dat het goed is met een lichtlijn. Architecturaal of als reclame een lichtlijn benadrukt de aanwezigheid van uw gebouw of merk. Lichtlijnen zijn bijzondere sfeermakers. Neon verlichting rondom uw logo of een led lichtlijn die de contour van uw gebouw volgt de combinaties met andere lichtreclame zijn groot. Prefereer.

edge communicationcopy pr sponsoring evenementen pr toerisme pr muziek pr financieumlle sector pr muziek levi scopy flat eric briefing voor de lancering van de lijn staprest ontwikkelde levi sreg een aantal reclamespotjes. Hierin werd de hoofdrol gespeeld door een klein en guitig pluchen figuurtje dat luisterde naar de naam flat eric. De muziek voor de clips werd gecomponeerd door de toen nog onbekende franse dj quentin dupieux alias monsieur oizo . De held van de reclamespotjes van levi sreg groeide in uit een echte vedette bij het doelgroepenpubliek. Strategie concept het doel bestond erin om van de muziek uit de reclamespot een plaatje te maken dat zo hoog mogelijk scoorde in de charts van de dance music . Aptitudes ontwikkelde daarvoor in samenspraak met levi sreg benelux een aangepast actieplan voor belgieuml. Eerste .

Informatie over Reclame de lijn

home aankondigingen historiek brood drooggebak amp koffiekoeken patisserie chocolade amp marsepein roomijs nieuws sluitingsdagen en verlofperioden contact bestel onze verse ambachtelijke produkten talrijke soorten vers brood versheid is onze belangrijkste troef en uw garantie onze vers aangekochte grondstoffen worden onmiddellijk verwerkt. Mede daardoor kunnen wij u vers brood in korbeeklo aanbieden Enige opheldering over reclame de lijn Onze degen waarvoor wij uitsluitend kwaliteitsbloem gebruiken wordt aldus bereid op ambachtelijke wijze met respect voor de tradities. Ook rust en rijstijden dien correct gerespecteerd te worden om een onberispelijk eindresultaat te bekomen. Hierdoor hebben onze broden een veel langere versheid en net dat onderscheidt ons gevarieerd en evenwic.