Menu Sluiten

Reclame Aan De Kust

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame aan de kust kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Aan De Kust

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame aan de kust

nlfrende hotel callecanes uw gezellig hotel in poperinge op zoek naar een gezellig en stijlvol hotel in poperinge dan bent u bij hotel callecanes meer dan welkom reclame aan de kust verdient geld voor jou Elke kamer is inclusief ontbijt wifi fitness parking indoor zwembad en televisie. Ook halfpension is mogelijk in het restaurant. Centrale ligging zowel verblijfstoeristen dagjesmensen of toeristen op doorreis zullen hier een fijne tijd beleven. Het hotel ligt op de belgischfranse grens op minuten van de belgische kust uur van brugge en uur van parijs. U bent dus echt overal in de buurt. Ook voor sportievelingen sportievelingen die graag een uitdaging aangaan kunnen zich hier naar believen uitleven. Callecanes is de ideale uitvalsbasis naar de westvlaamse heuvels en fransvlaanderen. Daarom worden er voor wielertoeristen ook interessante arrangementen voorgesteld. Enter cookieinstellingen aanpassen .

ff ballonvaarten en helikoptervluchten trendsetter in de lucht vaak gekopieerd nooit ge venaard welkom ons bedrijf ons team ballonvaarten passagiersvaart reclame voor bedrijven book online goed om weten onze prijzen helikoptervluchten luchtdopen avontuur op maat zakenvluchten full controle goed om weten locaties vluchtinfo opleiding algemeen ballon theorie ballon vereisten helikopter theorie helikopter vereisten evenementen contact avontuur op maat op elk moment van de dag kan je als passagier zeer comfortabel en in alle veiligheid genieten van een sensationeel zicht op alles wat zich onder je afspeelt. Onze helikopters hebben een capaciteit van tot passagiers en zijn optimaal uitgerust met o.a Wat verstaan we onder reclame aan de kust Interactieve koptelefoon voor communicatie met de piloot of voor aangepast achtergrond muziek. Waar wanneer en hoe lang je wenst .

Gegevens over Reclame aan de kust

spring naar de inhoud aspekt mobiel verhuur van publiciteitsvoertuigen voor evenementen home over ons mobiele reclame realisaties contact home over ons mobiele reclame realisaties contact realisaties facebook hier vindt u een greep uit onze realisaties gedurende de laatste jaren. We werkten voor grote en kleine reclamebureau s evenementen kantoren en publiciteitskantoren. Bent u op zoek naar een opvallend voertuig voor reclame en publiciteit voor evenementen kustanimatie optocht mobiel kantoor aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Schransstraat b boechout btw be .. Tel .. Emailinfoaspekt.be contact alle rechten voorbehouden aspekt mobiel bvba info aspekt .be .