Menu Sluiten

Kost Reclame Op Kusttram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over kost reclame op kusttram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kost reclame op kusttram

archief maart februari januari december onze bestuurlijke elite is reddeloos redeloos en … Schoonheidsslager met bot scalpel het is niet aan… Ultimatum over eparking quotpermanente bewaking e… Race tegen de klok in het twitterparlement moeten… De politieke islam is geen ideologie die op een pa… november gesubsidieerde dramaturgen kunnen het best dramati… Het blijft aftellen tot de volgende zwartgeblakerd… Antisemitisme wordt stilaan gereduceerd tot een co… oktober er is niets christelijks in de politiek behalve h… Hoelang laten we de verstekelingen nog stikken in spanje is vrouwe justitia een wraakgodin Een alternatief voor kost reclame op kusttram Jeanmarie dedecker ik wil geen generatie die ge… ik heb het moeilijk met de afschaffing van de opk… september i.

.

Notie over Kost reclame op kusttram

.