Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit bus

contact monitoren galerij acties tennisstages tennislessen wie zijn we home registeren inloggen wachtwoord vergeten volg ons op facebooktwitter home wie zijn we tennislessen tennisstages acties galerij monitoren contact registeren inloggen wachtwoord vergeten volg ons op facebook registratie gegevens van ouders of voogd voornaam naam straat huisnummer bus postcode gemeente telefoon mobiel email bevestig uw email wachtwoord bevestig uw wachtwoord ik werk voor bnp u dient de algemene voorwaarden te accepteren om door te gaan ik aanvaard de algemene voorwaarden algemene voorwaarden tennis voor kids vzw de consument heeft het recht aan tennis voor kids vzw mee te delen dat hij afziet van de aankoop zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de kalenderdagen vanaf de dag waarop de overeenkomst wordt afgesloten. Artikel voorwerp deze algemene voorwaarden regelen de contractuele verhouding tussen tennis voor kids vereniging zonder winstoogmerk hierna tvk met zetel te b berchem bindstraat ingeschreven onder rprnummer antwerpen .. Hebbende als hoofdac.

deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies tarieven publiciteit bus met korting Verbergmeer informatie ga naar hoofdinhoud ga naar zoek toggle navigatie leven amp wonen coronavirus levensweg amp burgerzaken sociaal huis bouwen wonen amp huisvesting senioren kinderopvang onderwijs natuur milieu amp duurzaamheid mechelen klimaatneutraal energiepunt mechelen milieuhinder natuur amp groen dieren afval verminderen milieueducatie tivoli omgevingsvergunning eloket mechelen mondiaal preventie amp veiligheid samenleven in diversiteit taal in mechelen stadsvernieuwing wijken amp dorpen zaalverhuur wijk en dorpshuiswerking populair coronavirus sociaal huis containerpark vuilniszakken adreswijziging voor verhuis vrije tijd bezoeken amp toerisme shoppen uit in mechelen evenement organiseren cultuur archeologie stadsarchief mechelen academie beiaardschool bibliotheek conservatorium cultuurcentrum h het predikheren hof van busleyden monumentenzorg publiekswerking talentenfabriek stadsartiest kinderen amp jong.

Toelichting over Tarieven publiciteit bus

boekhouding fiscaliteit nieuws op deze pagina vindt u een aantal artikels die u als ondernemer informeren over recente wijzigingen aan de wetgeving aandachtspunten en tips en tricks voor uw bedrijf. .. de wederopbouwreserve fiscaal speerpunt voor het postcoronatijdperk het parlement keurde midden november een maatregel goed die vennootschappen moet toelaten om na de coronacrisis de financi le reserves weer op te bouwen. Houdt u uw winsten in de vennootschap dan bespaart u snel maar tijdelijk heel wat belastingen. Lees meer .. bijstand van een advocaat in fiscale zaken wie wordt aangehouden en voor de onderzoeksrechter moet verschijnen heeft vanaf de eerste verschijning recht op een advocaat. Dat is een internationaal erkend recht sinds het arrest van het europees hof voor de rechten van de mens in de salduzzaak. In fiscale zaken kan u ook strafrechtelijk vervolgd worden Wat betekent tarieven publiciteit bus Is die salduzdoctrine dan ook van toepassing lees meer .. vlaamse erfbel.