Menu Sluiten

Zichtbare Reclame In De Regio

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over zichtbare reclame in de regio kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Zichtbare Reclame In De Regio

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zichtbare reclame in de regio

nl fr en de home producten sanitaire cabines kleedkamerinrichting lockers zitbanken lavabotabletten projectmeubilair wandbekleding gevelbekleding dakoversteken balkons keukens amp badkamers corian toepassingen downloads productfiches montage handleidingen lastenboekbeschrijving kleurenkaarten amp plaatinfo verkoopsvoorwaarden corian contact val dura keukens en badkamers val dura keukens en badkamers vervaardigd uit volkern polyrey resopal en corian. Waarom kiezen voor val dura volkern biedt heel wat voordelen voor keukens en badkamers. De panelen zijn vochtbestendig en zullen dus nooit opzwellen of schimmels ontwikkelen als ze in contact komen met water zelfs niet bij volledige onderdompeling. Het soortelijk gewicht van volkernpanelen is bovendien meer dan tweemaal zo groot als dit van spaanderplaat zichtbare reclame in de regio met gegarandeerde rendementsstijging Dit resulteert onder meer in een grotere stabiliteit e.

home aluminium constructies vliegenramen herstellingen hulpgereedschappen bouw massieve houtbouw contact reken op meer dan jaar ervaring renovatie en nieuwbouw vorsters en zonen werd opgericht in . Deze zaak is ontstaan uit een deeltijdse zaak opgericht door onze vader. Die had al jaar ervaring in het vak. Wij kunnen dus de nodige adelbrieven voorleggen. Wij zijn benieuwd naar uw mening nadine smets zeer teleurgesteld schrijf zelfs aangetekend en bel al maanden om hun vliegendeur af te stellen maar krijg geen gehoor. Zal dan maar een andere firma contacteren voor dit werk en dan via een advocaat de factuur voor de reparatie terugvorderen lees meer over zichtbare reclame in de regio Nadine s. Amine s. super tevreden over onze vliegenramen zichtbare kwaliteit ahlam f. vorsters en zonen zaak heeft als een van zijn belangrijkste activiteiten het verv.

Informatie over Zichtbare reclame in de regio

cookies deze website maakt gebruik van cookies lees verder doorgaan nl fr nl volg ons op facebook la picherotte embourg contacteer ons open het menu skip menu arteluxled over ons installatie ledschermen referenties financiering over ons installatie ledschermen referenties financiering ongevallendisplays dynamische parking en verkeerssignalisatie preventieve radars snelheidsindicatie borden zone borden veiligheidsborden ongevallendisplays displays voor arbeidsveiligheid dynamische parking en verkeerssignalisatie preventieve radars snelheidsindicatie borden zone borden veiligheidsborden ongevallendisplays displays voor arbeidsveiligheid specifieke signalisatie brandstofprijzendisplay ledscoreborden ledkruis .