Menu Sluiten

Leveranciers Regionale Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over leveranciers regionale reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Leveranciers Regionale Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers regionale reclame

home over ons service portfolio nieuws faq contact menu home over ons over creatief nv brochure lid van febelgra lid van feweb verklarende woordenlijst service marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia portfolio nieuws faq contact creatief nv als lid van febelgra febelgra is de representatieve beroepsvereniging van de belgische grafische industrie en vertegenwoordigt alle zelfstandige ondernemingen in de drukkerijsector de prepress en de afwerkingbranches. Febelgra telt meer dan aangesloten ondernemingen die samen van de tewerkstelling realiseren in de sector. De industrietak is een zeer arbeidsintensieve en kapitaalintensieve sector. Hij telt . Bedrijven waaronder . Werkgevers en stelt . Mensen tewerk. De grafische sector is een uitgesproken kmo se.

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven leveranciers regionale reclame verdient geld voor jou Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser. Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media. Home onze diensten current referenties blog cases team contact content creatie vraag jouw offerte aan het belangrijkste bij een straf impactvol verhaal is content die relevant is en blijft hangen. Hierdoor blijf je als merk of bedrijf hangen in het hoofd van je potentile klanten. Bij dna consulting zorgen we dus ook voor contentcreatie waarbij we copy en beeld optimaal gaan combineren. Waarom contentcreatie een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Al zijn die woorden uiteraard ook belangrijk. De combinatie van beiden kan een merk of bedrijf sterk maken in lles wat ze naar b.

Wat je wil weten over Leveranciers regionale reclame

nieuws foto film accommodatie sponsors plattegrond gastenboek links bestuur sponsors publiciteit sponsoring vipmogelijkheden uw bedrijf in beeld tijdens de motocross van lierop uw publiciteit in lierop de onk in lierop is een ideaal evenement om te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden bekijk ons aanbod van leveranciers regionale reclame U kunt rekenen op. U kunt rekenen op. U kunt rekenen op landelijke en regionale aandacht en de vele vakbladen landelijk via de tv en de dagbladpers en regionaal via de radio schrijvende pers en niet te vergeten de toeschouwers. Die toeschouwer komen van uit heel het land en daarbuiten. Lierop staat behalve om haar perfecte organisatie ook bekend om haar altijd tot in de puntjes verzorgde accommodatie voor sponsors en hun genodigden. Verder op deze pagina vin.