Menu Sluiten

Reclame Zijkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame zijkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Zijkant Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame zijkant bus

frennl presentatie wie ben ik cv palmares coaching en diensten antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays alternatieve micromobiliteitstoestellen seminaries workshop videoconferentie getuigenissen antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays multimedia presentatie clips artikelen in de pers verschijning tv radio mijn advertenties voor radio mijn advertenties op tv mijn dvdrsquos mijn partners overige activiteiten go belgian go emotion tips en nieuws tips van de maand nieuws contact menu vraag ons om je te bellen alternatieve ritten in elektrische voertuigen vier praktische manieren.

work products about contact work products about contact ads autocars ons klant ads www.adsautocars.be heeft ondertussen heel wat bussen rondrijden die bestickerd werden door ons reclame zijkant bus binnen ieders budget Zie hier de laatste twee bussen die wij voorzagen van de nodige branding. Wij duimen alvast dat ze jullie deze zomer opnieuw door heel het land en ver daarbuiten mogen vervoeren totaalproject deschacht ziezo het filiaal van deschacht in herent rij je niet meer ongemerkt voorbij. Printhings plaatste vakkundig zo n m meshdoek amp m gelamineerde dibond. Eerder werd hier ook al kleinere signalisatie zoals zandstraal aangebracht. Miglot fragrance lab raambelettering tijdens de inrichting van de miglot fragrance lab shop werd een tijdelijke belettering voorzi.

Bericht over Reclame zijkant bus

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot organisatie van september the big one correctie de pcr test mag uur oud zijn en niet zoals eerder vermeld programma onderaan deze tekst deg wie mag er binnen de personen welke een covid safe pass vaccinatiebewijs hebben dit is het bewijs dat ze maal gevaccineerd zijn sedert minimum dagen. de personen welke een negatieve pcr test testbewijs hebben van niet ouder dan uur. Zoals ik het begrepen heb heeft iedereen in belgie recht op gratis pcr test tot eind september. de personen welke een sneltest hebben welke niet ouder is dan uur de personen welke een officieel document hebben dat ze covid hebben gehad welke niet ouder is dan maanden herstelbewijs. kinderen tot en met jaar mogen zo binnen en hoeven geen test te hebben informatie over reclame zijkant bus Paspoort meebrengen zeer belangrijk het is het moment van het bekomen van het resultaat van de test dat telt voor de of uur. Niet het moment van de test zelf. ook zeer belangrijk paspoort en.