Menu Sluiten

Tarieven Busreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven busreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven busreclame

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven. Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser tarieven busreclame bestellen Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media. Home onze diensten current referenties blog cases team contact social media vraag jouw offerte aan de impact van sociale media social media je kan er niet meer naast kijken. Dat heeft de laatste jaren dan ook een enorme impact gehad op het contact tussen bedrijven en hun klanten Ons voorstel over tarieven busreclame Mensen gaan steeds vaker kijken op facebook instagram pinterest linkedin en zelfs tiktok naar wat hun favoriete merken doen. Als zelfstandige of ondernemer kan je dus niet anders dan aanwezig zijn op social media maar hoe dan en hoe breng je jouw boodschap het best over kan je jouw social media beheer overlaten .

.

Gegevens over Tarieven busreclame

.