Menu Sluiten

Banners Met Ringen

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Banners – Panelen – Soorten Banners – Banners Op Maat – Werfdoekbanners – 

Wenst u meer info over banners met ringen kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Banners Met Ringen

Printing | Displays | Design | Reclame | Promotie materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Banners met ringen

jouw gegevens klant particulier bedrijf vereniging of organisatie bedrijf btwnummer voornaam achternaam telefoon emailadres adres factuur postcode factuur plaats factuur land factuur land afghanistanalandeilandenalbanialgerijeamerikaans samoaandorraangolaanguillaantarcticaantigua en barbudaargentiniarmeniarubaaustralioostenrijkazerbeidzjanbahamasbahreinbangladeshbarbadoswitruslandbelgibelizebeninbermudabhutanboliviabonaire sint eustatius en sababosni en herzegovinabotswanabouvet eilandbrazilibritsindisch oceaan gebiedbrunei darrussalambulgarijeburkina fasoburundicambodjakameroencanadakaapverdikaaimaneilandencentraalafrikaanse banners met ringen bedrijf republiektsjaadchilichinakersteilandcocoseilandencolombiacomorencongo democratische republiekcongo re.

culture promotion distributie distributie van folders in belgi distributie van folders in frankrijk distributie groothertogdom luxemburg distributie van folders in nederland distributie folders duitsland affichage frontons welcome tv affichering cultureel agenda formaat x affichering indoor affichering in beschermde kaders outdoor city lige affichering in kaders x op fietsrekken aanplak affichering winkelaffichering affichering op hekken affichage brusselse metro outdoor affichering agenda brusselse metro affichering met vlaggen en banners affichering met panelen en vaandels op verlichtingspalen affichage kubus affichering groot formaat nieuw belettering van onze voertuigen diensten ontwerpen van uw folders crea.

Data over Banners met ringen

homeover onsreferentiescontact offerte reclamebedrijfskledijpromotiekledijwerkschoenenrelatiegeschenken spandoeken een spandoek is de voordeligste snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot n van de meest verkochte sign en communicatiemiddelen. Kies uit maar liefst zes basismaterialen kies een voordelig pvc reclamedoek een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend meshdoek om te bevestigen aan steigers Bekommernis over banners met ringen Of ga voor duurzaam met het recyclebare opvouwbare lichtgewicht polyester propes outdoor of propes fr doek. Uitgelicht propes propes outdoor en propes fr zijn uiterst duurzame recyclebare opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal. Zo monteer je het makkelijk en verstuur je het in een compact pakket. Het verschil tussen beide propes outdoor is waterafstotend propes fr is brandvertragend. Nagenoeg elke afwerking mogelijk voor de afwerking kies je uit vele mo.