Menu Sluiten

Voordelen Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over voordelen reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Voordelen Reclame Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen reclame op bus

home te huur allerlei realisaties contact appartementen te huur rechtstreeks van eigenaar leman nv werkt uitsluitend voor eigen projecten. U huurt dus rechtstreeks van de eigenaar wat alleen maar voordelen biedt een vlotte communicatie geen onnodig tijdverlies door tal van tussenpersonen u ben zeker van een hoge kwaliteit u hebt de keuze uit een ruim aanbod immo te huur eacuteeacuten adres bent u op zoek naar appartementen die te huur staan regio meeuwen dan bent u bij leman nv aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring bent u zeker van kwaliteitsvolle panden tegen een betaalbare prijs. Neem zeker een kijkje op de paginarsquos met lopende en nieuwe woonprojecten voordelen reclame op bus zijn zeer populair Wij zijn actief in de regio oudsbergen meeuwen gruitrode en genk. Aanbod hieronder vindt u een overzicht van alle appartementen te huur in meeuwen en genk d.

mijn account inloggen registreren vergeten inloggen algemene voorwaarden home webshop ruitenwissers autoglas vervangen herstellen tinten op maat inbouwen van extra ruiten verwarming webasto eberspaumlcher planar autoterm open daken laadpalen webasto live webasto pure webasto solo webasto duo ons team contact uw specialist voor uw autoruit verwarming laadpaal en open dak contact een warme oplossing voor iedereen autoglas antwerpen is erkend als dealer van eberspaumlcher. Ons team van vakmannen zorgt voor een snelle en correcte plaatsing of herstelling van uw verwarming te antwerpen bent u geïnteresseerd in de prijs van voordelen reclame op bus Dit kan in autorsquos mobilhomes bussen bestelwagens autocars vrachtwagens recreatievoertuigen prioritaire voertuigen speciale voertuigen offhighway voertuigen en boten. Eberspaumlcher staat wereldwijd.

Vragen over Voordelen reclame op bus

onthaal ons contacteren beeldengalerij telenaro onthaal waarom een thuisstation referenties beeldengalerij zoeken ons contacteren brandstofstations speciale accijnzen pompen diesel en stookoliestations adbluestations waartoe dient adblue adbluestations beheerssystemen telebeheer klassieke systemen support teamviewer acc s client luisteren naar honderden tevreden klanten het luisteren naar onze klanten en ze tevreden houden zijn onze topprioriteiten. Doordat we reeds vele jaren in de verwezenlijking van tankstations voor de thuisbedeling van brandstoffen gespecialiseerd zijn konden we door de opgedane ervaring een uitgebreid gamma producten en diensten met de beste verhouding kwaliteit prijs ontwikkele.