Menu Sluiten

Regionale Reclame Zichtbaarheid

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionale reclame zichtbaarheid kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionale Reclame Zichtbaarheid

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionale reclame zichtbaarheid

autoservice handige tips nieuws lid worden van ons netwerk contact proruimte nl fr uw vertrouwde garage een garage vinden onze diensten bereken uw offerte wagen vinden autoservice garagist worden garagist zijn vandaag dat is zowel mecanicien zijn als elektronicaexpert een goede aan en verkoper talentvol in marketing bezonnen manager gedreven hr.manager als goede advocaat in geval van. Moeilijk om zen te blijven bij een beroep dat zo snel evolueert. Onze belofte samen zijn we sterker. We delen de kennis. We delen de investeringen regionale reclame zichtbaarheid leverancier Samen zijn we reactiever. In een stevig maar soepel netwerk. Met de nodige middelen om zich snel aan te passen. Samen onderscheiden we ons van de concurrentie. Dichter bij de klant en tegen de beste prijs. Gespecialiseerder dan de fastfitters . Professioneler en geruststellender dan de zelfstandigen. Sales plaquette raadplegen o.

toggle navigationtoggle navigation contact opnemen met support contact eshop nl en fr nl toggle navigation home outdoor led display aanhangers vms verkeersbord aanhangwagen totems led full hd totem dubbelzijdig teken wallmounted led display scoreborden boardings led buitenshuis schermen op maat indoor professionele monitoren hoge lichtsterkte monitoren ecran pour pc fullhd totem mobiel lcdscherm window led display transparant scherm multisportscorebordscherm indoor ledboarding op maat gemaakt binnenscherm collaborative displays schermhuur scherm voor een winkeletalage ledreclametrailers verhuur van leddisplayvrachtwagens lang termijn ledtotem voor buitengebruik locatie bornes fullhd aangepaste schermhuur voor binnen buitengebruik diensten reparatie amp onderhoud technische support grafische productie technische expertise .

Gegevens over Regionale reclame zichtbaarheid

esmplatform referenties over ons contact nederlands nederlands franais deutsch english home extra clubinkomsten meerwaarde voor adverteerder nationaal sponsor programma sponsor zoekt clubs select page reclame moet niet gezien worden het moet opvallen reclame moet niet gezien worden het moet opvallen alleen voor sportclubs die meer sponsoring willen de overgang van sponsor naar adverteerder was al aan het gebeuren. de wereldwijde pandemie drukte enkel op de fastforward knop De verkoopwaarde van regionale reclame zichtbaarheid Dit kan het napstermoment van de sport zijn een buigpunt waar deindustrie fundamenteel moet ingaan op de manier waarop zij is gestructureerd en waar zij haar inkomsten vandaan haalt. Teruggeven aan adverteerders is een grote uitdaging die oplossingen nodig heeft als de .