Menu Sluiten

Adverteren In Premetrostations

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over adverteren in premetrostations kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren In Premetrostations

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren in premetrostations

jobs vervoerbewijzen abonnementen eshop zakelijk aanbod toegankelijkheid vragen contact nederlands deutsch english franais aanmelden toon menu de lijn routeplanner haltes lijnen steden en gemeenten zoekendit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden adverteren in premetrostations verdient geld voor jou Zoek home organisatie zorgzaam ondernemen toegankelijkhd toegankelijkheid abonneer ontvang emailmeldingen toegankelijkheid nieuw toegankelijkheidsinfo. haltes wordt steeds getoond op deze website kan je nagaan of jouw haltes toegankelijk zijn voor reizigers met een motorische of visuele beperking Onze aanbeveling m.b.t. adverteren in premetrostations Lees meer kies een andere box klik hier praktische informatie vooraf reserveren voortaan niet verplicht reis je met een rolstoel of heb je een visuele beperking we bundelen enkele tips voor reizigers die extra hu.

.

Kennis over Adverteren in premetrostations

.