Menu Sluiten

Reclame Op Kusttram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame op kusttram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Kusttram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op kusttram

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag reclame op kusttram voor uw firma op maat Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het a.

archief maart februari januari december onze bestuurlijke elite is reddeloos redeloos en … Schoonheidsslager met bot scalpel het is niet aan… Ultimatum over eparking quotpermanente bewaking e… Race tegen de klok in het twitterparlement moeten… De politieke islam is geen ideologie die op een pa… november gesubsidieerde dramaturgen kunnen het best dramati… Het blijft aftellen tot de volgende zwartgeblakerd… Antisemitisme wordt stilaan gereduceerd tot een co… oktober er is niets christelijks in de politiek behalve h… Hoelang laten we de verstekelingen nog stikken in spanje is vrouwe justitia een wraakgodin Het toekomstperspectief van reclame op kusttram Jeanmarie dedecker ik wil geen generatie die ge… ik.

Inlichtingen over Reclame op kusttram

.