Menu Sluiten

Kust Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over kust reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kust Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kust reclame

home wat doen we wat doen we webdesign citymagazines web hosting audio voor telefooncentrales radio portfolio netwerken vacature bel ons bel ons radio reclame rendeert echt een opendeurdag aankondigen uw imago bestendigen of werken op naambekendheid radioreclame biedt beslist een aangepaste formule naar uw wensen daarvan kunnen vele van onze klanten getuigen. Radioreclame is daarom n van de meest doeltreffende en goedkope manieren van adverteren kust reclame rendeert op korte termijn Radioreclame is keer goedkoper dan print. Vmc communicatie kan u begeleiden bij het reserveren van zowel regionale als nationale campagnes op radio. Niet alleen aan de opbouw van uw campagne wordt de meeste zorg besteed ook de opvolging is .

home ons aanbod bestel boeket kunstgras vgv nieuwsbrief info contact zoek op woord bestellen mandje artikels eur niet voorradig onvoldoende voorraad terug struiken bodembedekkers siergrassen klimplanten terras kuip amp mediterrane planten groenblijvers kustplanten bloeiende planten terug bijen amp vlinderplanten eeacuten tweejarige planten haagplanten rotsplanten schaduwplanten bomen coniferen vleesetende planten voor buiten droogtebestendige planten inheemse planten zuurtegraad terug filters van zoeken alle filters geschiedenis van uw selectie vider l historique inloggen registreren vergeten inloggen mandje bestellen qty title optionslistpersonalized oldpriceprice niet voorradig onvoldoende voorraad tuin amp terrasplanten tuin amp terrasplanten struiken bodembedekkers siergrassen klimplanten terras kuip mediterrane planten groenblijvers kustplanten bloeiende planten bijen vlinderplanten en tweejarige planten haagplanten rotsplanten schaduwplanten bomen coniferen vleesetende planten voor buiten droogtebestendige planten inheemse pl.

Vragen over Kust reclame

formside ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden bevestig aub dat u geen robot bent. Home presentatie apero en fingerfood feesten traiteur menukaart menursquos kunst themaavond contact contacteer ons een lekker biertje of apero en fingerfood restaurant de krone heeft een rijke drankenkaart. Geniet van uw apero en fingerfood in nieuwpoort aan de kust Ons aanbod van kust reclame Op de zeedijk van deze vlaamse kuststad vindt u deze typische brasserie waar iedereen zijn gading vindt en waar u ook een frisse guinness van het vat kunt drinken. Gezellige sfeer in ons mooi decor met ierse toetsen en glasramen serveren wij een breed pallet aan bieren aperitieven en warme dranken. Ons interieur is de eerste stap naar een gezellige sfeer. Wij hebben ook aandacht voor de muziek. U kan gezellig tafelen met steengoede muziek op de achtergrond van nederlandse schlagers tot echte rock n roll. Geregeld organiseren we ook fantastische themaavonden dan gaan we pas echt uit de bol. Contact.