Menu Sluiten

Publiciteit Zijkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over publiciteit zijkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Publiciteit zijkant bus

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot organisatie van september the big one correctie de pcr test mag uur oud zijn en niet zoals eerder vermeld programma onderaan deze tekst deg wie mag er binnen de personen welke een covid safe pass vaccinatiebewijs hebben dit is het bewijs dat ze maal gevaccineerd zijn sedert minimum dagen. de personen welke een negatieve pcr test testbewijs hebben van niet ouder dan uur. Zoals ik het begrepen heb heeft iedereen in belgie recht op gratis pcr test tot eind september. de personen welke een sneltest hebben welke niet ouder is dan uur de personen welke een officieel document hebben dat ze covid hebben gehad welke niet ouder is dan maanden herstelbewijs. kinderen tot en met jaar mogen zo binnen en hoeven geen test te hebben. Paspoort meebrengen zeer belangrijk het is het moment van het bekomen van het resultaat van de test dat telt voor de of uur. Niet het mome.

info zoeken www.karopack.be voor alle omsnoeringsband omsnoeringstoebehoren en omsnoeringsmachines contacteer karopack publiciteit zijkant bus brengt meer op Www.karopack.be lees meer pphm tape popypropyleen drager met hot melt lijm kenmerken hoge initi le grip tack rolt soepel af. Toepassingen geschikt voor gerecycleerde kartonnen dozen goede machinale verwerking goed voor lichte dozen. Lees meer ppa tape low noise polypropyleen drager met acryllijm kenmerken geruisloze afwikkeling milieuvriendelijke lijm op waterbasis behoudt zijn eigenschappen en kleefkracht bij temperatuursschommelingen langere houdbaarheid. Toepassingen goede machinale verwerking. Lees meer extra sterke ppa tape low noise polypropyleendrager met acryllijm kenmerken zeer sterke tape met hoge kleefkracht geruisloze afwikkeling milieuvriendelijk lijm op waterbasis behoudt zijn kleefkracht bij temperatuurschommelingen lange houdbaarheid De vergoeding voor publiciteit zijkant bus Toepassingen voor zware volle.

Kennis over Publiciteit zijkant bus

work products about contact work products about contact ads autocars ons klant ads www.adsautocars.be heeft ondertussen heel wat bussen rondrijden die bestickerd werden door ons. Zie hier de laatste twee bussen die wij voorzagen van de nodige branding. Wij duimen alvast dat ze jullie deze zomer opnieuw door heel het land en ver daarbuiten mogen vervoeren totaalproject deschacht ziezo het filiaal van deschacht in herent rij je niet meer ongemerkt voorbij. Printhings plaatste vakkundig zo n m meshdoek amp m gelamineerde dibond. Eerder werd hier ook al kleinere signalisatie zoals zandstraal aangebracht. Miglot fragrance lab raambelettering tijdens de inrichting van de miglot fragrance lab shop werd een tijdelijke belettering voorzien. Nadien werd de finale en strakke branding aangebracht. Www.miglot.com ongena uien een project waarbij menig traantje werd gelaten pr.