Menu Sluiten

Regionaal Adverteren

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionaal adverteren kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionaal Adverteren

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionaal adverteren

overslaan en naar de inhoud gaan taptoe trefwoorden invoeren home adverteren artikelarchief ontspanning contact leuke filmpjes historiek taptoe het huisaanhuisblad taptoe meetjesland is al jaar lang sinds eind een fenomeen in het meetjesland regionaal adverteren maatwerk Het blad combineert een creatieve gevarieerde commercile inhoud met een sterke vaak stoute redactionele aanpak. De uitgever tevens hoofdredacteur speurt wekelijks naar ludiek of frappant plaatselijk nieuws dat de lezers dan voor het eerst onder de neus krijgen. Piet de baets na een jaar lange carrire als freelance beroepsjournalist lanceerde toen in zijn geboortestreek een onuitgegeven nieuwe formule in de uitgeverswereld die journalistiek en publiciteit perfect combineert. Na meer dan veertig jaar is dit voorbeeld nauwelijks nagevolgd in belgi hoewel het wekelijks telkens opnieuw haar succes blijft bewijzen in de meer dan . Bussen van een tal kleinere gemeenten rond eeklo en maldegem. Zowat van alle meetjeslandse handelszaken daaronder.

drukkerij offset en digitaal vanoverbeke vichte home over ons adverteren portfolio acties contact puntgaaf kwaliteitsdrukwerk aan de beste prijskwaliteitsverhouding. Digitaal en offsetdrukkerij vanoverbeke en uitgever van advanz en piccolo. Watch the video offerte aanvragen f regionaal adverteren efficint en doelbewust piccolo edities piccolo groot zwevegem . Bussen piccolo groot avelgem . Bussen. Bekijk hier de advertentievoorwaarden advanz groot anzegem . Bussen otegem . Bussen. Bekijk hier de advertentievoorwaarden beverblaadje beverenleie . Bussen. Bekijk hier de advertentievoorwaarden astoria tje deerlijk en stlodewijk . Bussen. Bekijk hier de advertentievoorwaarden publicitair drukwerk reclamefolders brochures spaarkaarten flyers affiches presentatiemappen bedrijfsuitnodigingen … Gepersonaliseerde mailings personaliseren van drukwerk en enveloppes tot en met de postdrop. Drukken van gebruiksartikelen dozen tapijtetiketten encarts.

Informatie over Regionaal adverteren

shopping magazine thuis bij mr dan families fashion women men lingerie juwelen schoenen badmode accessoires wintersport living wonen interieur meubelen huis tuin interview auto reizen leuk amp lekker restaurant cultuur wellness shopping shoppen fashion accessoires meubelen interieur huis tuin auto wellness leuk lekker kortingbon contact gratis thuis bij meer dan . Families shopping magazine is een regionaal lifestyle magazine dat sinds gratis busaanbus bedeeld wordt waarom kiezen voor regionaal adverteren Een professionele redactie van enerzijds bekenden uit de streek en journalisten die vooral nationaal actief zijn zorgen voor sterke professionele artikels. Ze brengen voor elke uitgave een evenwichtige inhoud voor elk wat wils zodat elk nummer de volledige familie kan bekoren mode en accessoires wonen interieur en tuin auto interview met een bv of sporter uit de streek gastronomie.