Menu Sluiten

Adverteren Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op bus

shopping magazine thuis bij mr dan families fashion women men lingerie juwelen schoenen badmode accessoires wintersport living wonen interieur meubelen huis tuin interview auto reizen leuk amp lekker restaurant cultuur wellness shopping shoppen fashion accessoires meubelen interieur huis tuin auto wellness leuk lekker kortingbon contact gratis thuis bij meer dan . Families shopping magazine is een regionaal lifestyle magazine dat sinds gratis busaanbus bedeeld wordt. Een professionele redactie van enerzijds bekenden uit de streek en journalisten die vooral nationaal actief zijn zorgen voor sterke professionele artikels. Ze brengen voor elke uitgave een evenwichtige inhoud voor elk wat wils zodat elk nummer de volledige familie kan bekoren mode en accessoires wonen interieur en tuin auto interview met een bv of sporter uit de streek gastronomie reizen cultuur en shoppen in de breedste zin van het woord shopping magazine verschijnt tweemaal per jaar telkens begin maart en begin oktober in regio .

mijn favorieten menu te huur amp te koop over leximmo verhuren amp verkopen nieuws dienstverlening in spanje contact mijn favorieten gratis schatting privacy policy i. Algemene gegevens in dit privacy beleid worden de maatregelen vermeld die genomen worden om uw privacy te beschermen. De bescherming van de persoonlijke levenssfeer van onze klanten bezoekers en gebruikers is voor ons heel belangrijk en dragen wij hoog in het vaandel adverteren op bus gespecialiseerde bedrijven Daarom willen wij aan de hand van dit privacybeleid u zo goed mogelijk informeren op de hoogte brengen welke gegevens bij uw bezoek van onze website en bij het invullen van het contactformulier verzameld en of bewaard worden de redenen meedelen waarom we dit doen en over welke controlemogelijkheden u beschikt. De onderneming vindt het belangrijk de door de wetgever gehanteerde termen goed en in verstaanbare taal uit te leggen daarom worden in dit privacy beleid verschillende termen extra uitgelegd. A. Verwerkingsverantwoordelijke wat wie is de verwerkingsverantw.

Feiten over Adverteren op bus

home services strategie online marketing offline marketing work about us good to know jobs contact menu home services strategie online marketing offline marketing work about us good to know jobs contact home services strategie online marketing offline marketing work about us good to know jobs contact home services strategie online marketing offline marketing work about us good to know jobs contact offline marketing op vlak van communicatie zijn online en offline geen gescheiden werelden integendeel voor een optimaal resultaat combineer je net best beide Enige aanwijzing over adverteren op bus Wij werken dan ook graag mee aan de ideale geiumlntegreerde aanpak voor jouw bedrijf. Een geheel nieuw merk of logo creeumleren inclusief naamgeving baseline huisstijl en identiteit tot en met een huisstijlhandboek grafisch frisse brochures knappe flyers opvallende rollup banners activerende advertenties mooie prints spraakmakende affiches abribus.