Menu Sluiten

Merken Busreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over merken busreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Merken Busreclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Merken busreclame

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven merken busreclame offerte aanvragen Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser. Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media. Home onze diensten current referenties blog cases team contact maatwerk vraag jouw offerte aan doen jullie alles zelf het dna van je bedrijf weerspiegelt zich niet alleen in je website en sociale media maar ook in drukwerk promomateriaal kleding wagenbelettering en nog zoveel meer wij zorgen ervoor dat klanten je overal herkennen als een sterk en modern bedrijf door te kiezen voor een rode draad. We trekken je huisstijl dus volledig .

skip to content en fr jobs menuwidgetright nerlandais clear channel tot uw dienst onze oplossingen digital out of home groot formaat stadsmeubilair outofthebox oplossingen lokale reclamepanelen busreclame insights over ons clear channel belgium ons dna smart cities a platform for good jobs nieuws contact search search home tot uw dienst onze oplossingen digital out of home groot formaat stadsmeubilair outofthebox oplossingen lokale reclamepanelen busreclame insights over ons clear channel belgium ons dna smart cities a platform for good jobs nieuws contact outofthebox oplossingen sky is the limit met urban media megabanners je kan er gewoon niet naast kijken meer info bekijken over merken busreclame Onze megabanners zijn gigantisch groot en ze bevinden zich op de meest strategische plaatsen in drukke stadscentra. Door hun omvang en ligging zorgen ze voor een grote zichtbaarheid en trekken ze meteen de aandacht van de vele voorbijgangers en pendelaars. Ze zijn bovendien heel kleurrijk en brengen een eenvoudige en duidelijke boodschap. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos h.

Toelichting over Merken busreclame

.