Menu Sluiten

Regionale Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over regionale reclame.

De belangrijkste reden waarom kleine bedrijven gebruik maken van regionale reclame is om te profiteren van de voordelen van het medium of begrip locale reclame. Veel reclame bedrijven bieden een pakket regionale reclame aan om te voldoen aan de behoeften van locale ondernemers of met de bedoeling een specifieke reclame boodschap te brengen aan een locaal of regionaal publiek. Trouwens, als u van plan bent om volledig gebruik maken van de voordelen van deze regionale reclame pakketten, moet u een geschikt pakket kiezen dat geschikt is om de reclame regionaal weer te geven.

Bij het kiezen van regionale reclame als medium, moet u rekening houden met het type van het publiek waar u zich naar richt. Als u zich richt op een bepaalde groep mensen,.

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over regionale reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionale Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionale reclame

communicatiebureau tallieu tallieu reclamebureau tallieu amp tallieu over ons grafische creatie web advertising portfolio contact algemeen media aankoop bouw amp immo portfolio mediaaankoopcenter reclame in media de poort naar uw doelgroep tallieu amp tallieu werkt intens samen met alle regionale en nationale mediabedrijven. Totaal onafhankelijk en snel ontwikkelen zij een doelgerichte mediacampagne regionale reclame zorgt voor een snelle ROI Naast de effectieve publicatieprijs vindt u geen kost voor creatie en ontwerp terug op uw factuur de creatieve cel zorgt gratis voor een professioneel ontwerp. U overlegt met onze expert ter zake.portfolio advertising jacobs woonconcept advertenties bekijk project acasa advertising bekijk pro.

overslaan en naar de inhoud gaan era janssens amp janssens menu era janssens janssens era janssens amp janssens nlfr nl fr ons aanbod te koop te huur contacteer de makelaar tieltwinge aarschot verkopen share on facebook share on messenger share on whatsapp share this page in email print this page era janssens amp janssens kantoren aarschot tieltwinge aanbod te koop te huur nieuwbouw unieke era janssens amp janssens troeven era verhuiswagen amp verhuisdozen verkopen onze diensten era open huizen dag era comfort garantie een professionele marktanalyse virtual tour marketing team vacatures over ons era voorstelling legale informatie klanten aan het woord oude pastorie tieltwinge ons aanbod te koop te huur contacteer de makelaar tieltwinge aarschot verkopen era open huizen dag een warme welkom voor duizenden kandidaatkopers era open huizen dag dat zijn duizenden bezoekers overheenvlaanderen een belevenis dankzij honderdenwoningen die tegelijk opengesteld worden het grootste open huizen event van het land met aan het eind … op deelnemende verk.

Inlichtingen over Regionale reclame

franais nederlands home wie zijn wij referenties contact wegwijzer wij nemen in dienst news videos home radiotvbioscoopreclame regionale tvreclame regionale tvreclame bij televisie zijn regionale loskoppelingen niet mogelijk. Daardoor geeft de regie u de toestemming om een regionale voorkeursprijs te genieten zelfs als uw spot nationaal wordt verspreid. Een groot aantal verkopers van meubels bedden en andere interessante producten in feite een brede waaier genieten deze voorkeurstarieven. Het gebeurt vaak dat een regionale adverteerder slechts van het toegepaste tarief moet betalen. Voorwaarden om te worden aanvaard als regionale adverteerder enkel een verkooppunt hebben in n regio of enkel vermelding maken van de verkooppunten van deze specifieke regio Enige aanwijzing over regionale reclame Let wel op niet alle zendtijden zijn beschikbaar voor regionale adverteerders de piekuren worden vaak niet opgenomen in het regionaalbeschikbare uurrooster. Het is van essentieel belang om uw spots te .