Menu Sluiten

Tips Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tips reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tips Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tips reclame op tram

vleeshalle derma menu home aanbod bbq barbequevlees groentjes en meer feesten bbqpakketten feestschotels gourmet steengrill teppanyaki fondue buffetten vers vlees runds en kalfsvlees lamsvlees varkensvlees colli s bbq promofolders reclame feest folder bbq folder bestellen feestschotels vers vlees bbq volledig assortiment vier seizoenen lang bieden wij voor elke gelegenheid en voor ieders smaak verse en overheerlijke producten aan. Wil u graag meer weten bekijk dan zeker eens ons volledig assortiment of aarzel niet om ons te contacteren. Wij hopen u namelijk snel te mogen verwelkomen in onze winkel. Volledig assortiment vier seizoenen lang bieden wij voor elke gelegenheid en voor ieders smaak verse en overheerlijke producten aan. Wil u graag meer weten bekijk dan zeker eens ons volledig assortiment of aarzel niet om ons te contacteren. Wij hopen u namelijk snel te mogen verwelkomen in onze winkel. Volledig assortime.

wekelijks nieuwe reclamefolders van belgische supermarkten en winkels jij bent dus op zoek naar een folder van delhaize delhaize is een van de populairste supermarkten van belgi. Bij delhaize kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten voor dagelijks gebruik. Ze beschikken o.a. Over een grote wijnafdeling met zo n referenties uit de hele wereld tips reclame op tram voor meer omzet En niet alleen voor wijn ben je bij delhaize aan het juiste adres ook voor andere voedingsmiddelen kan je hier terecht Onze aanbeveling m.b.t. tips reclame op tram Je vindt er een uitgebreid gamma aan seizoensfruit en groenten een ruime keuze aan ter plaatse gebakken brood vers vlees vis maar ook bioproducten en een sterk eigen delhaizemerk. De winkels van delhaize vind je terug in het centrum of aan de rand van alle belangrijke steden. Er is dus altijd wel een delhaize bij jou in de buurt. Delhaize aanbiedingen van de week delhaize folder week middot .. .. Bl.

Meer info over Tips reclame op tram

missie visie kovag op facebook contact lid worden inloggen als lid koninklijk oostvlaams apothekersgild wettig erkende beroepsvereniging snelmenu wachtdienst activiteiten kovag extranet rsaquorsaquo publicaties jobdienst pharmaceuticalcare.be rsaquorsaquo administratieve doc. Overnemen overlaten officinall.be rsaquorsaquo home kovag beroepsmanagement tarifering apothekers tarifering artsen accountancy nieuwsberichten dienstverlening agenda farmaceutische zorg beroepsondersteuning publicaties links contact home gt beroepsmanagement gt nieuwsberichten nieuwsberichten snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend wil je via kovag bekend maken dat men in jouw apotheek een covidtest kan laten afnemen meer over snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend de top van.