Menu Sluiten

Kost Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over kost reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kost reclame op bus

home te huur allerlei realisaties contact nieuwstraat eerste verdieping afdrukken infofiche het appartement is voorzien van gordijnen en eventueel overgordijnen. Ook zijn alle ruimten voorzien van moderne verlichtings armaturen kost reclame op bus zijn zeer gewild Bijgevolg kunt u zonder veel kosten intrekken.totale opervlakte van het appartement garage en kelderbering inbegerepen msup . Leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping leman nv nieuwstraat eerste verdieping adres nieuwstraat bus genk beschikbaarheid verhuurd gelegen op verdieping ste verdieping bewoonbare oppervlakte msup energiepeil epc kwh msup certificaatnr .

nl en nl login catalogus distributie activiteiten over ons tarieven contact filmaanvraag aangepaste tarieven geldig vanaf vertoningsrechten wil je een film openbaar vertonen dan dien je dit aan te vragen en hierop vertoningsrechten te betalen. Deze kosten worden bepaald aan de hand van het soort vertoning het aantal toeschouwers en de eventuele inkomprijs. Een volledig overzicht kan je hier downloaden tarieven vertoningen kleine besloten voorstelling zonder promotie dit zijn kleinschalige vertoningen van verenigingen en lokale groepen voor leden en sympathisanten met geen of zeer beperkte reclame enkel intern zoek je naar kost reclame op bus Het hoeft niet noodzakelijk gratis te zijn. Het minimumtarief is per filmvoorstelling tot toeschouwers. Tot toeschouwers gelden er vaste tarieven. Vanaf toeschouwers wordt het tarief per toeschouwer. Publieke voorstelling met borderel wanneer er openbare promotie wordt.

Kennis over Kost reclame op bus

nlfr nlfr home ons bedrijf team patinten fertiliteit menopauze fibromen anticonceptie infecties zorgverleners transparantie nieuws contact faq gebruiksvoorwaarden laatst bijgewerkt deze gebruiksvoorwaarden hierna quotgebruiksvoorwaardenquot stellen de wettelijk bindende voorwaarden en bepalingen vast voor het gebruik van de diensten en informatie op deze website hierna ldquowebsiterdquo. Door deze website te gebruiken gaat u ermee akkoord gebonden te zijn door de gebruiksvoorwaarden die onmiddellijk van kracht worden bij uw eerste bezoek aan de website. Indien u niet akkoord gaat met de bepalingen hieronder dan mag u de website niet gebruiken. De website wordt onderhouden en geeumlxploiteerd door gedeon richter benelux maatschappelijke zetel noordkustlaan a bus grootbijgaarden dilbeek belgieu.