Menu Sluiten

Advertentieformaten Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over advertentieformaten tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Advertentieformaten Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advertentieformaten tram

expert in reclame voor bedrijven. x infoneonflash.be facebook x producten lichtbakken doosletters led reclame neon reclame reclamepanelen reclamezuilen paalconstructies dakconstructies spandoeken apothekerskruisen relifletters belettering prijslijsten plexi panelen luifels wegsignalisatie allin service foto s contact producten lichtbakken doosletters led reclame neon reclame reclamepanelen reclamezuilen paalconstructies dakconstructies spandoeken apothekerskruisen relifletters belettering prijslijsten plexi panelen luifels wegsignalisatie allin service foto s contact u bevindt zich hier neonflash.be producten reclamepanelen reclamepanelen uithangborden met jouw bedrijfsreclame reclamepanelen en lichtreclameborden trekken de aandacht en kunnen tegelijkertijd decoratief zijn. Met een slim en dui.

ontwerp logo layout belettering carwrap raamfolies stickers digital printing spandoeken reclameborden zuilenampconstructies doosampfreesletters muurschilderingen textiel contact prijsaanvraag liggingsplan the factory reclameborden reclameborden of reclamepanelen worden zeer vaak gebruikt. Als gevelreclame sponsorreclame signalisatie tijdelijke reclame of als stoepbord om voorbijgangers te lokken … de keuze van materialen is zeer uitgebreid. Harde zachte dunne dikke sterke en lichte materialen van transparant tot in alle mogelijke kleuren. Afmetingen gaan van zeer kleine toepassingen tot volledige gevels advertentieformaten tram firma De borden kunnen beletterd worden of krijgen een fullcolor print al dan niet voorzien van een transparante kras en uvbeschermfilm. Alupvc bord opdracht van bosmans slaapcenter voor het ontwerpen en leveren van reclamepanelen. Materiaal alupvc bord digitale print met laminaat. Tags ontwerp layout reclamebord reclamepaneel digitale print pvc kannaalbord opdracht van immo jm voor het ontwerpen en leveren van werfpanelen. Materiaal pvc kanaalbord digi.

Informatie over Advertentieformaten tram

kwaliteit uw veelzijdige vakman aanspreekpunt home over ons diensten echte klusjes schrijnwerkerij elektriciteit gyproc metselwerken airco afwerkingswerken sanitair badkamerrenovatie reclamewerken contact bekijk onze diensten over ons bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw renovatie onderhoud of verbouwen kunt toevertrouwen de klusbus regelt voor u de complete verbouwing tot de levering van de materialen inclusief. U heeft slechts n aanspreekpunt die alles voor u regelt. Of het nu gaat om grote of kleinere werken het wordt allemaal voor u gedaan De verscheidenheid van advertentieformaten tram Verder kunt u bij ons ook terecht voor allerhande grond en klinkerwerken. Snel goed en betrouwbaar dragen wij hoog in het vaandel. Wat kunnen wij voor u betekenen uiteraard alles met garantie u kunt rekenen op een vrijblijvende offerte. Voor alle werken ook de kleinere is de klusbus uw partner. De klusbus staat voor kwaliteit en stelt hoge eisen aan het vakmanschap. Net door die hoge kwaliteit is de k.