Menu Sluiten

Return Adverteren Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over return adverteren op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Return Adverteren Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Return adverteren op bus

overslaan en naar de inhoud gaan taptoe trefwoorden invoeren home adverteren artikelarchief ontspanning contact leuke filmpjes historiek taptoe het huisaanhuisblad taptoe meetjesland is al jaar lang sinds eind een fenomeen in het meetjesland return adverteren op bus : vind meer info hier Het blad combineert een creatieve gevarieerde commercile inhoud met een sterke vaak stoute redactionele aanpak. De uitgever tevens hoofdredacteur speurt wekelijks naar ludiek of frappant plaatselijk nieuws dat de lezers dan voor het eerst onder de neus krijgen. Piet de baets na een jaar lange carrire als freelance beroepsjournalist lanceerde toen in zijn geboortestreek een onuitgegeven nieuwe formule in de uitgeverswereld die journalistiek en publiciteit perfect combineert Onze suggestie over return adverteren op bus Na meer dan veertig jaar is dit voorbeeld nauwelijks nagevolgd in belgi hoewel het wekelijks telkens opnieuw haar succes blijft bewijzen in de meer dan . Bussen van.

.

Meer info over Return adverteren op bus

.