Menu Sluiten

Reclame Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over reclame op openbaar vervoer.

Reclame op openbaar vervoer zoals bus en tram wordt meestal ontworpen in een beperkt formaat om meer impact te hebben, zoals een enkele afbeelding of een foto. Beelden worden gebruikt voor busreclame en tramreclame om de aandacht te vestigen op bepaalde diensten en om een levendig voorbeeld te geven van hoe de dienst de gebruikers ten goede kan komen. Hetzelfde geldt voor buitenreclame.

Busreclame en tramreclame is niet beperkt tot het gebruik van beelden. In feite zijn enkele van de meest succesvolle reclames van outdoor reclame zijn nog steeds beelden. De reclame boodschap op tram of bus moedigt mogelijke klanten aan om een kijkje te nemen naar de advertentie, misschien omdat ze een bus op straat hebben opgemerkt tijdens het rij.

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op openbaar vervoer

adverteren amp sponsoring brussels south charleroi airport covid reizen om een essentile reden vanaf de luchthaven contact onze luchthaven wie zijn we raad van bestuur milieu amp leefklimaat jobs press press parkeren voor journalisten business aviation meer sites passagiers cargo bb vip dienst adverteren amp sponsoring events amp meetings bb aviation news nieuwsbrief inschrijven english french dutch vluchten en bestemmingen aankomsten en vertrekken van de dag boek een vlucht bestemmingen vluchtschema early checkin uw reis voorbereiden fast track the lounge toegang amp parking boek uw parkeerplaats smart parking toegang tot de luchthaven shuttle openbaar vervoer taxis en huurautos uw reis voorbereiden winkels amp restaurants winkels restaurants duty free eshop duty free eshop zoeken zoektermen zoeken bb adverteren amp sponsoring adverteren brussels south charleroi airport is als meest toegankelijke luchthaven van belgi met . Passagiers en een .tal internetgebruikers per dag de ideale plaats om te adverteren reclame op openbaar vervoer passend voor uw onderneming de luchthaven biedt u een ruime keuze aan communi.

diensten boekhouding btw personenbelasting vennootschapsbelasting starters nieuws nuttige nummers tools contact home nieuws nieuws .. Vrijstelling van sociale bijdragen zelfstandigen op nieuwe leest elke zelfstandige ondernemer in belgieuml betaalt sociale bijdragen. Wie te weinig inkomsten heeft om de sociale bijdragen te betalen kan een vrijstelling aanvragen. Vanaf januari wordt de wetgeving waarbij de zelfstandigen een vrijstelling van sociale bijdragen kunnen aanvragen hervormd.lees meer .. Hoe verloopt de verplichte registratie van dienstenverleners aan vennootschappen dienstenverleners aan vennootschappen zijn sinds september verplicht om zich te registreren bij de fod economie zie ook onze bijdrage van september jl.. In het koninklijk besluit van oktober staat nu de procedure die zij moeten volgen als ze zich willen registreren om eacuteeacuten of meer vennootschapsrechtelijke diensten te mogen aanbieden. De registratieformulieren zijn terug te vinden op website van de fod economie.lees meer .. Nieuwe modellen van attest.

Wat je wil weten over Reclame op openbaar vervoer

home over ons geschiedenis structuur meningen van onze klanten visie onze merken online click videobiz batibouw bizbook masterbill waiting room trainingen cms google my business facebook presskit sponsoring blog jobs contact menu marketingproximedia.be fr nl volg ons op facebook volg ons op linkedin proximedia academy google my businesstraining na vele verzoeken hebben we besloten u te trainen in dit essentieumlle hulpmiddel voor hedendaagse communicatie bekijk onze keuze in reclame op openbaar vervoer Google my business gmb is een troef die u in uw hand moet hebben. Het is een essentieumlle speelkaart die met vaardigheid moet worden ingezet onze trainers geven u hun expertise. Google my business een hulpmiddel tot uw dienst in de proximedia academy kunt u specifieke en gerichte trainingen volgen om het aantal bezoeken van uw website te vergroten. Wat als google voor u zou werken als hij uw bondgenoot werd om de digitale wereld te veroveren het is mogelijk dankzij de sleutels die w.