Menu Sluiten

Zandstraalfolie

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over zandstraalfolie kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Zandstraalfolie

Design | Signalisatie | Reclame | Decoratie | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zandstraalfolie

home tinten van autoruit carwrapping zandstraal amp veiligheidsfolie uv amp warmtewerende folie belettering realisaties contact uw ramen blinderen eacuten uw auto wrappen contact aanbrengen van veiligheids en zandstraalfolie het aanbrengen van veiligheidsfolie en zandstraalfolie in steenokkerzeel en omgeving behoort ook tot het takenpakket van bampk getinte ruiten. Deze speciaalzaak plaatst al meer dan tien jaar alle folies met een tinting tot procent. Meer bescherming tegen diefstal veiligheidsfolie wordt geplaatst op raampartijen om zo het effect van veiligheidsglas na te bootsen en heeft als doel om splinters of scherven bij elkaar te houden als het raam breekt. En ze biedt bij inbraak een extra belemmering tussen de dief en uw bezittingen. Zandstraalfolie is dan weer een mooie en goedkopere oplossing voor gezandstraald of gematteerd glas. Doordat de folie enkel maar gekleefd hoeft te worden is het snel en goedkoop zandstraalfolie zijn zeer populair Zandstraalfolie is ideaal als u wat meer privacy of discretie wenst thuis of op kantoo.

home diensten bestickering wagens belettering van winkelramen zandstraalfolie gevelreclame spandoeken letters in bladgoud handschilderen decoratieschilderen zelfklevende teksten en logo s realisaties nieuws contact zandstraalfolie raam maart in een tentoonstellingsruimte werd een raam dichtgekleefd met zandstraalfolie om de inkijk te beperken. Het geheel werd uitgevoerd in verwijderbare zandstraalfolie. Home diensten realisaties contact press enter to search home diensten bestickering wagens belettering van winkelramen zandstraalfolie gevelreclame spandoeken letters in bladgoud handschilderen decoratieschilderen zelfklevende teksten en logo s realisaties nieuws contact press enter to search .

Kundigheid over Zandstraalfolie

home over ass onze diensten autobestickering car wrap textielframes reclamepanelen indoor reclame outdoor reclame zandstraalfolie digital printing gepersonaliseerd behang realisaties blog blog contact zandstraalfolie straal privacy uit alles over raamfolie all sign systems home onze diensten zandstraalfolie onze diensten outdoor reclame digital printing reclameborden textielframes gepersonaliseerd behang autobestickering zandstraalfolie laat je glazen wanden en deuren niet onbenut zorg voor privacy in je vergaderruimte en of communiceer je logo met zandstraalfolie De diversiteit van zandstraalfolie Zandstraalfolie zorgt voor privacy heb je een ruimte waar je voor jezelf of klanten wat privacy wil dan is een zandstraal kleeffolie de ideale oplossing. Deze matte en melkachtige kleeffolie is de meest verkochte zelfklevende film voor glazen deuren ramen of glazen wanden. Zo bekom je privacy maar verlies je minimaal aan.