Menu Sluiten

Wrapping Trailer

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over wrapping trailer kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Wrapping Trailer

Promotie Materiaal | Design | Signalisatie | Reclame | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wrapping trailer

homeover ons expertisesbeursstandendecorbouwinterieurbouwpopup installatiescontainersfestival standspromotie voertuigenmaatwerk meubilairbrand activationmuseum amp expoxsetalage amp winkel decor expertisesbeursstandendecorbouwinterieurbouw amp winkel inrichtingpopup installatiescontainersfestival standspromotie voertuigenmaatwerk meubilairbrand activationmuseum amp expoxsetalage amp winkel decor realisatiesbeursstandendecorbouwinterieurbouwpopup installatiescontainersfestival standspromotie voertuigenmaatwerk meubilairbrand activationmuseum amp expoxsetalage amp winkel decor realisatiesbeursstandendecorbouwinterieurbouw amp winkel inrichtingpopup installatiescontainersfestival standspromotie voertuigenmaatwerk meubilairbrand activationmuseum amp expoxsetalage amp winkel decorvacaturescontact contacteer ons promotie voertuigen amp wagenombouw. Bent u op zoek naar een opvallende reclame auto die meteen in het oog springt of wilt u.

home wat we doen belettering d freesletters digital printing panelen amp reclameborden signalisatie amp verkeersborden sjabloonfolies spandoeken amp vlaggen zonwering amp veiligheidsfolies wrapping zandstraalfolie amp privacy cover styl interieurfolie ons werk over ons contact digital printing al uw afbeeldingen logos en teksten digitaal wrapping trailer binnen uw budget geprint op stickers vinyl spandoek telkens in hoogwaardige fotokwaliteit met de nieuwste kwalitatieve en milieuvriendelijke printers en contour gesneden in de vorm van uw keuze. Wij volgen steeds de nieuwste trends op het gebied van digital printing opde voet op om u de allerbeste kwaliteit te leveren en onze ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. De prints worden afgewerkt met glanzend of matte laminaat. Voor vloerstickers is er een specifiek antislip laminaat beschikbaar. Gerelateerde projecten krijg een indruk van onze kwaliteiten op het.

Meer informatie over Wrapping trailer

home oude homepage van strien print sign welkom bij van strien print amp sign De verkoopprijs van wrapping trailer Specialist in groot drukwerk belettering wrapping amp vrachtautobelettering. Producten van strienreclame is al jaar actief in de signbranche door de jaren heen hebben wij grote ervaring opgebouwd als het gaat om de juistetoeleveranciers en merken voor de beste producten enmachines. Ook hebben wij een goede samenwerking opgebouwd met collega bedrijven. Met als doel een hoogwaardig product aan te bieden met de gestelde kwaliteits normen en garantie tegen een markt conforme prijs. Wij kunnen u van dienst zijn met alle producten uit de print en sign branche en hebben verschillende materialen in ons magazijn op voorraad. Onderstaand een beperkt overzicht van de producten die wij voor u kunnen verzorgen. Zoekt u iets speciaals bel van.