Menu Sluiten

Trailerreclame

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over trailerreclame kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Trailerreclame

Design | Reclame | Promotie Materiaal | Signalisatie | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Trailerreclame

contact openingsuren nieuws word fan op facebook van accu amp co extra voordeel wij nemen uw oude aanhangwagen over. Nieuw lange materialen trailerreclame gespecialiseerde bedrijven transporter nieuw speedyloader speciaalbouw maatwerk bakaanhangwagens kippers geremd kippers ongeremd gesloten aanhangwagens koelaanhangwagens autotransporters plateau aanhangwagens bagage aanhangwagens multi plateau aanhangwagens machine transporters transporter en kipper in aanhangwagen zakbare aanhangwagens mototrailers paarden trailers gesoleerde aanhangwagens marktwagens vee trailers reclame aanhangwagen boot trailers voorraad van geremde aanhangwagens aanhangwagensontdek ons aanbod tweedehandsgegarandeerde kwaliteit verhuurvoor alle termijnen herstellingenkwaliteitsvolle reparatie promotiesonze stockacties nieuw lange materialen transporter unsinn lm prijs op aanvraag accu co b.v Wat betekent trailerreclame Kattestraat a testelt be .. I.

.

Mededeling over Trailerreclame

.