Menu Sluiten

Rvs Gevelletters Met Acrylox Verlijmd

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over rvs gevelletters met acrylox verlijmd kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | www.amsdigital.be

Reclame | Design | Decoratie | Signalisatie | Promotie Materiaal | 

Reclame Rvs Gevelletters Met Acrylox Verlijmd

Er is weinig nodig om uw bedrijf onmiddellijk zichtbaar te maken. RVS gevelletters voorzien van acrylox-verlijming bieden een duurzame, opvallende en betaalbare oplossing voor merkpresentatie buiten. Mensen zijn nu eenmaal visueel ingesteld, dus het bieden van de juiste uitstraling maakt een enorme verschil voor uw merktextuur.

Wat Is Acrylox-verlijming?

Acrylox-verlijming is een krachtige lijm die wordt gebruikt om RVS-gevelletters op alle soorten ondergronden te verlijmen. Deze lijm wordt gebruikt om kunststofletters, gevelletters en andere vormen van verlichting aan gevels en andere oppervlakken te monteren. De lijm is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en heeft een hoge dichtheid waardoor het beter bestand is tegen verschillende milieuomstandigheden.

Waarom Kiezen Voor Rvs Gevelletters Met Acrylox-verlijming?

RVS gevelletters met acrylox-verlijming zijn speciaal ontworpen om traag en duurzaam te lijmen waardoor uw reclames berichten langer meegaan zonder de lijm opnieuw te moeten aanbrengen. Door de duurzaamheid bieden ze u de zekerheid dat uw berichtaanduidingen duizenden malen per jaar zullen overleven.

Daarnaast zijn deze gevelletters hoogwaardig afgewerkt, waardoor de kans dat de lijm loslaat erg klein is. Bij het gebruik van acrylox-verlijming wordt er rekening gehouden met elementen zoals temperatuur, licht, uv-straling, weersomstandigheden en andere natuurlijke elementen waardoor uw berichten altijd zullen blijven stralen.

Hoe Ziet Het Montageproces Eruit?

Het montageproces voor RVS gevelletters met acrylox-verlijming is vrij eenvoudig. De letters worden in de acrylox-lijm geplaatst en dan secuur op het oppervlak van de ondergrond geplaatst. Nadat de lijm is aangebracht, wordt de letter vervolgens stevig aangezet om een goede hechting te krijgen.

De lijm wordt vervolgens op het bovenste oppervlak van de gevelletter gespoten met een drukspuit. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig bedekt is en dat de lijm goed uitgehard is voordat u verder gaat met het installeren. Als de lijm goed heeft gezet, kunt u uw gevelletters met een föhn of een warmtebron laten uitharden.

Na het uitharden moet u de gevelletters controleren op barsten of ander schade. Als er geen schade aanwezig is, kunnen de gevelletters worden gepolijst om de glans te herstellen. Als alles goed is, kunnen de gevelletters voorzien worden van een laag sealer om achtergebleven resten van lijm of ander materiaal te verwijderen.

Wat Zijn De Voordelen Van RVS Gevelletters Met Acrylox-verlijming?

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van acrylox- lijm voor het bevestigen van RVS gevelletters is dat het een milieuvriendelijke oplossing biedt. Acrylox- lijm is biologisch afbreekbaar en bevat geen schadelijke chemicaliën die in contact komen met het milieu.

Daarnaast biedt acrylox-verlijming een superieure hechting aan de ondergrond, waardoor het langer duurt voordat de lijm loslaat. De lettertypes kunnen vervolgens ook worden gestroomlijnd om de aandacht te vestigen op het lettertype. Dit maakt het een betrouwbare optie voor merkpresentatie buiten.

Waar U RVS Gevelletters Met Acrylox-verlijming Kunt Krijgen?

U kunt lokale leveranciers zoeken voor RVS gevelletters met acrylox-verlijming of u kunt online zoeken naar professionele leveranciers zoals AMS Digital. Bij AMS Digital kunt u diverse opties kiezen voor RVS gevelletters met acrylox-verlijming, inclusief full colour led-letters, persoonsgebonden PVC gevelletters, 3D gevelletters en gevelletters in eenmenger.

Kies voor beide kwaliteit en duurzaamheid met een professionaliteit die verleidelijk is. Reclame met rvs gevelletters met acrylox-verlijming is een geweldige manier om uw bedrijf te positioneren en de merkwaarde te vergroten.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Rvs gevelletters met acrylox verlijmd

!–StopPubText–>.