Menu Sluiten

Publiciteit In Beweging

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over publiciteit in beweging kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Publiciteit In Beweging

Design | Signalisatie | Promotie Materiaal | Reclame | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Publiciteit in beweging

home producten rolluiken voorzetrolluiken buitenzonweringen binnenzonweringen electrificaties vliegenramen horren publiciteitsvaandels veluxtoebehoren team marc stubbe ann vanelslander links contact ligging elektrificatie en automatisering electrificaties elektrificatie en automatisering zijn een droomoplossing voor de bedieningen van uw rolluiken en zonweringen die het uw leven een stuk aangenamer maken. Zij zetten uw persoonlijke comfort met n eenvoudige druk op de knop in beweging en bieden u tevens een grotere veiligheid. U laat uw zonwering bewegen volgens uw eigen wensen en de weersomstandigheden publiciteit in beweging met korting Er is keuze uit zowel bedrade als draadloze mogelijkheden alsook verschillende besturingssystemen afgestemd op uw eigen behoeften. Wij zorgen voor een vakkundige en verzorgde plaatsing. Rolluiken stubbe bvba keiemdorpstraat diksmuide keiem tel. fax email inforolluike.

naar de inhoud springen halsesteenweg ninove maa vrij abc drukkerij de ideale drukpartner voor al uw publiciteit drukwerk spotuv folie affiches posters geboortedrukwerk flyers en folders fiscaal drukwerk mailing stickers etiketten kapvorm of stansvorm enveloppen stempels buitenreclame spandoeken immoborden belettering stickers belettering onewayvision magneetstickers zandstraalfolie textiel werkkledij veiligheid en signalisatiekledij gadgets gadgets relatiegeschenken bekers medailles draagtassen contact zoeken naar drukwerk spotuv folie affiches posters geboortedrukwerk flyers en folders fiscaal drukwerk mailing stickers etiketten kapvorm of stansvorm enveloppen stempels buitenreclame spandoeken immoborden belettering stickers belettering onewayvision magneetstickers zandstraalfolie textiel werkkledij veiligheid en sign.

Interesse in Publiciteit in beweging

x nederlands nederlands franccedilais english home pavlova wat doen we contact welkom bij maillots pavlova kostuumontwerpers sinds jaar meer informatie denk creatief mooie en comfortabele kostuums gemaakt om te bewegen wie zijn we reeds meer dan zestig jaar is maillots pavlova een begrip in de wereld van dans theater en beweging. Ooit begonnen als eenvoudige kousenbreister voor stoeten zijn wij nu reeds aan de de generatie toe Onze suggestie over publiciteit in beweging Wij zijn uitgegroeid tot een gespecialiseerd atelier waar elke vorm van dans en show zijn gading vindt. Met een open oog voor vernieuwing maar met een constante zorg voor kwaliteit en persoonlijke inbreng helpen wij onze klanten op weg naar een geslaagde performance. Wat doen we maatwerk een wedstrijd recital show kuhr voor de boeg laat .