Menu Sluiten

Plexiplaten

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over plexiplaten kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Plexiplaten

Reclame | Design | Promotie Materiaal | Signalisatie | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plexiplaten

services links sitemap home producten markten automotive amp aeronautics bouw en architectuur composietverwerkers gieterijen prototypes rotatiegieters rapid tooling vacuumvormers thermocompressie rtm rim infusiemallen andere machinepark historiek nieuws amp events jobs contact prototypebouw het maken van prototypes voor test of zichtdoeleinden is gemeenzaam bekend. Vandaag willen we een speciale versie in het licht stellen cutopen modellen en daarbij horende flight cases plexiplaten specialisatie De cutopen letterlijk opengesneden heeft voornamelijk als doelstelling om een kijkje te bieden in de binnenkant van bepaalde toestellen of machines. Niet zelden schuilt er onder de behuizing mooie technologie maar is deze aan het oog onttrokken. Door het verwijderen van wanden en onderdelen kan middels de nodige verlichting en vensters toch een blik op de binnenzijde van de machine gereali.

oudenaardsesteenweg gent home diensten inlijstingen op maat plexitoepassingen fotomontage restauratie werkwijze expertise objecten en kunstwerken inlijsten materialen en technieken voor wie blog contact home diensten inlijstingen op maat plexitoepassingen fotomontage restauratie werkwijze expertise objecten en kunstwerken inlijsten materialen en technieken voor wie blog contact inlijsten met plexi of plexiboxen voor elk voorwerp een oplossing naast onze gewone inlijstingen en fotomontages zijn wij bij van beveren inlijstingen ook gespecialiseerd in en grote liefhebber van plexioplossingen. Het materiaal heeft immers heel wat voordelen en is bijzonder veelzijdig. Geschikt voor elke oplossing op maat Onze suggestie over plexiplaten Inlijsten met plexiglas of dubbele plexi stel je moet een inlijsting meerdere keren vervoeren naar verschillende beurzen of demonstraties dan loop je het risico dat het glas in het kader breekt en dat wil je natuurlijk vermijden. In dergelijke gevallen raden wij inlijstingen met plexi aan waarbij het glas dan w.

Wetenswaardigheden over Plexiplaten

rebooth work rebooth clients contact terug naar overzicht rebooth work rebooth clients contact follow us on cci exhibition stand m home comfort de domoticasystemen van cci brengen in een handomdraai meer comfort in je leven. Het bedrijf is onder meer de exclusieve invoerder van de bekende aiphonesystemen. Voor de presentatie van hun systemen creerde rebooth unieke displays met indirecte ledverlichting uit geplooide plexiplaten. De displays werden nadien aan de muren bevestigd en bekleed met een betonprint. De solide blokken versterken het warme en huiselijke karakter van de houten wanden van bar en berging. De contrasterende materialen zorgen voor een evenwichtig geheel dat aansluit bij de hedendaagse interieurtrends. Batibouw brussel gelijkaardig werk exhibition stand zehnder rebooth nederzwijnaarde zwijnaarde inforebooth.be share all pictures are copyright protected copy rebooth all rights reserved craft.