Menu Sluiten

Plaatsing Reclame Op Grote Hoogte

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over plaatsing reclame op grote hoogte kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Plaatsing Reclame Op Grote Hoogte

Signalisatie | Decoratie | Reclame | Promotie Materiaal | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsing reclame op grote hoogte

home masten cilindrisch conisch ecologisch gevel banieren vlaggen verhuur contact offerte home masten cilindrisch conisch ecologisch gevel banieren vlaggen verhuur contact offerte gevelbanier d oplossing voor strak vlagvertoon op gevel of mast gevelbanier stark vlagvertoon op uw gevel. Stijlvolle reclamedrager bijzonder fraai afgewerkt past op elke gevel steeds leesbare banner meer technische details paalbanier alu strak vlagvertoon op een aluminium mast. Stijlvol eigenzinnig diverse mogelijkheden leesbaar evenwijdige doekophanging meer technische details paalbanier staal de paalbanier voor bijzondere situaties liever geen wapperende vlaggen maar een strakke publiciteit deze mast is geschikt voor de bevestiging van een strak opgespannen banner. Stijlvol ideaal voor grote hoeveelheden maatwerk mogelijk meer technische details bannerfix de bannerfix wordt gemonteerd op bestaande verlichtingpalen op parkings van grootwarenhuizen invalswegen winkelstraten van steden en gemeenten plaatsing reclame op grote hoogte informatie inwinnen Het wordt gebruik.

bel ons nu gratis diagnose tevredenheid over ons tevreden klanten jobs service blog contact nl fr gratis diagnose home vochtbestrijding opstijgend vocht kelderdichting condensatie airco gratis diagnose ervaring tevreden klanten oost vlaanderen onze tevreden klanten uit oostvlaanderen perfect uitgevoerd vriendelijk en alles netjes opgekuist Belangstelling i n plaatsing reclame op grote hoogte Top meneer poppe mariakerke graag wil ik een pluim geven aan het vakmanschap waarmee wij zijn geholpen. Dus zeer duidelijke uitleg van marino tijdens het zoeken naar een oplossing en het snelle werk van erwin en uitleg demonstratie nadien. Ook aan de firma bedankt voor jullie correcte planning en behandeling van ons dossier dhr. Jordens meldert een pluim voor het team dat dit werk excellent uitgevoerd heeft mevrouw bogaert gentbrugge dag iedereen dit wouden we even kwijt graag delen we jullie mee dat jullie werkmannen meer dan een dikke pluim verdienen ze zijn niet alleacuteeacuten vriendelijk maar doen hun werk met hart .

De discipline van Plaatsing reclame op grote hoogte

home carwrapping digital printing voertuigen reclame amp werfborden spandoeken raamdecoratie borduren contact publifill leuvensebaan putte m. t. f. publifillskynet.be spandoeken een spandoek of banner is de ideale aandachtstrekker. Wij kunnen spandoeken op elk gewenst formaat voor u printen. Ze worden standaard voorzien van ringen en indien nodig geleverd met een spanframe. Voor bouwwerven voorzien wij ook meshdoeken die geperforeerd zijn en dus winddoorlatend. frames plaatsing zowel blinde opstelling als op frame met rekkers. Vakkundige geplaatst ook op grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen. .