Menu Sluiten

Mogelijkheden Permanente Folie

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over mogelijkheden permanente folie kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Mogelijkheden Permanente Folie

Decoratie | Signalisatie | Design | Reclame | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mogelijkheden permanente folie

javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser mogelijkheden permanente folie specialisatie Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Toggle nav assortiment nieuws info over maegis support verzending events maegipedia team contact zoek zoek zoek winkelwagen mijn account home snijfolies wrapfolie printmedia transfermaterialen machines presentatiesystemen tools koopjeshoek nieuws info info over maegis support verzending events maegipedia team contact klantenservice heb je een vraag neem gerust contact met ons op contactformulier ma do . .u vr . .u home maegipedia maegipedia folie snijfolie zoals onze metamark m worden gemaakt van pvc polyvinylchloride. Heel zelden wordt het gemaakt van pet polyester zoals onze window films en pp polypropyleen. Pcv wordt veruit het meest ingezet. Op de achterkant van de folie wordt een ouderdomsbestendige acrylaatlijm aangebracht die zowel middels oplosmiddelen solvent kan worden aangebracht dan wel middels water waterdispersie. Kleurfolie is in een veelvoud van verschillende kleuren te leveren. Zo is de metamark m lever.

home fullcolourprints letters amp logo s wagenbelettering andere beletteringen reclamepanelen spandoeken en verder… Extra info wie zijn wij links contact fullcolourprints materiaal afwerking formaat prijsberekening materialen zelfklevend hieronder vindt u een overzicht van de materialen die wij in huis hebben. Ons meest courante product is polymere folie met een grijze lijmlaag vanwege zijn ruime toepassingsmogelijkheden. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik overbrugt goed eventuele kleurverschillen van de ondergrond en gaat gelamineerd gemakkelijk jaar mee zoals onze tests intussen hebben uitgewezen. Omdat wij ons vooral richten op lange termijn buitenreclame is dit vaak de aangewezen keuze. Maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden. Andere materialen dan degene die wij in huis hebben kunnen besteld worden maar omdat wij niet in het massaproductiesegment van de markt zitten beperken wij ons daarbij tot folies waar geregeld vraag naar is of die in een voldoende grote hoeveelheid besteld worden ter vergelijking.

Kennisbank over Mogelijkheden permanente folie

over signcrew producten realisaties productenlijst info prijsaanvraag nieuws webshop nieuwsbrief zandstraaleffect raamfolies al jaren is signcrew d specialist inzake ontwerp realisatie en plaatsing van zandstraaleffectfolies. Hoe innovatief het ontwerp ook is onze computersnijapparatuur kan nagenoeg alle designs verwerken. Onbeperkte creativiteit dus om uw of onze allergekste ideen tot leven te brengen. Alle folies die wij gebruiken worden gegarandeerd voor zowel binnen als buitentoepassingen. Ook digitaal printen op deze folies is mogelijk en dit geeft nog meer mogelijkheden er zijn nu helemaal geen beperkingen meer de voordelen van mogelijkheden permanente folie Ook voor zelfplaatsers. Standaardgamma wij verdelen o.a. Het volledige m en mactacgamma. Full color geprinte zandstraalfolie onbegrensde mogelijkheden met permanente bedrukking in hoge resolutie al dan niet extra mat gelamineerd deel met je vrienden naar producten overzicht producten ivm covid maatregelen printservice groot.