Menu Sluiten

Indirect Verlichte Doosletters

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over indirect verlichte doosletters kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Indirect Verlichte Doosletters

Signalisatie | Reclame | Design | Promotie Materiaal | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Indirect verlichte doosletters

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdmenu over ons producten realisaties contact nieuws offerte talen nl fr relifletters deze losse gevelletters met een dikte van mm tot enkele tientallen centimeters worden op verschillende manieren geproduceerd in ons atelier indirect verlichte doosletters offerte aanvragen Ze kunnen gefreesd worden uit komacel dibond alucobond matelbond arylox of worden vervaardigd uit acrylaat of aluminium. De lichtbron kunnen we extern of intern voorzien met directe of indirecte verlichting. Realisaties direct verlichte doosletters indirect verlichte doosletters plexi doosletter reliefletter komacel dibond letters op frame letter in plexi op afstandshouders plexi doosletters direct verlicht logo in plexi contact publilux nv sa wolfsakker lokeren infopublilux.be be .. Volg ons wil je op de hoogte blijven van onze laatste realisaties en nieuwtjes ga snel even naar onzefacebookpaginaamp like ons voorwaarden algemene voorwaarden cond.

home doosletters lichtkasten rvs bannerhouders maatwerk divers contact doosletters azconstruct maakt alles soorten doosletters in alle soorten materialen alu rvs plexi al of niet verlicht met leds of neon. Overzicht van de mogelijkheden nomenclatuur profiel onverlichte doosletters in aluminium zink of rvs gepoederlakt geborsteld spiegelinox geplaatst op afstandhouders profiel direct verlichte doosletters in aluminium zink of rvs gepoederlakt geborsteld spiegelinox vooraan met neon gemonteerd profiel direct verlichte open doosletters al of niet met tussenbodem in aluminium zink of rvs gepoederlakt geborsteld spiegelinox vooraan met neon gemonteerd profiel indirect verlichte doosletters in aluminium zink of rvs gepoederlakt geborsteld spiegelinox inwendig voorzien met neon of led geplaatst op afstandhouders profiel direct verlichte doosletters in alu.

Gegevens over Indirect verlichte doosletters

werk info signing ontwerp werk info signing ontwerp nesa signing en uitvoering een uitgebreid assortiment in metaalwerken eacuten partnerships op lange termijn De kosten van indirect verlichte doosletters En dat sinds . Nesa is een klantgericht familiebedrijf dat in haar eigen atelier in maaseik zowel standaardproducten als maatwerk vervaardigt. Voor de vestiging in maaseik verzorgde publisor de signing in en rondom het bedrijf. Van indirect verlichte aluminium doosletters op de gevel tot een duidelijke bewegwijzering voor bezoekers en leveranciers. .