Menu Sluiten

Belettering Truck

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over belettering truck kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Belettering Truck

Design | Reclame | Decoratie | Signalisatie | Promotie Materiaal | 

Reclame Belettering Truck – Kun je gemakkelijk je eigen reclame maken?

Reclame belettering of wrappen van trucks is een geweldige manier om de waarde van je bedrijf te verhogen, maar het kan ook erg duur zijn. Gelukkig vind je bij AMS Digital vele mogelijkheden om goedkoop te wrappen en beletteren. Op deze pagina leggen we uit wat je wilt weten voordat je begint met beletteren van je truck.

Wat is truckwrapping en hoe werkt het?

Truck wrappen is het proces van het bedekken van een vrachtwagen met een vinylcomposiet om de truck te versieren met je bedrijfslogo of andere afbeeldingen. Deze afbeeldingen worden op het composiet geprint en daarna worden ze op de truck aangebracht. Het principe is hetzelfde als decals op tuinmeubels: het is een dun vinyl dat je op het oppervlak kunt plakken en dat perfect is om je bedrijf aan te passen.

Het wrappen van een truck duurt ongeveer twee dagen. Eerst moet de truck worden gereinigd en gewassen, omdat stof en vuil de hechting van het vinyl kunnen verstoren. Vervolgens wordt een speciale lijm op de truck geplaatst en wordt het vinyl rondom de auto aangebracht. Als laatste worden de randen verwerkt en gecontroleerd, zodat de truck klaar is voor gebruik.

Hoe kun je gemakkelijk je eigen reclame maken?

Een van de beste manieren om je eigen reclame te maken, is door truck wrappen met vinyl. Of je nu een vrachtwagen bestuurt of een kleine bedrijfsmiddel hebt, met behulp van vinyl kun je gemakkelijk je eigen advertenties maken.

Als je het wrappen van je truck zelf wilt doen, moet je er rekening mee houden dat vinyl niet zo makkelijk te installeren is als papieren decals. Vinyl hecht stevig aan een oppervlak, maar je moet het oppervlak goed reinigen en de lijmlaag uitvoerig aanbrengen voordat je het aanbrengt. Dit proces kan ook een beetje tijd kosten.

Als je liever hulpinschakelt bij het wrappen van je truck, bestaan er verschillende bedrijven die truck wrappen met vinyl. AMS Digital is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Wij helpen je graag met het ontwerpen, drukken en aanbrengen van vinyl op de vrachtwagen.

Wat krijg je bij truckwrapping?

Bij truck wrappen krijg je een aantal verschillende opties. Als je besluit om een truck te wrappen, dan krijg je de mogelijkheid om het vinyl in elke kleur te laten drukken die je maar wilt. Dit betekent dat je je truck kunt voorzien van je bedrijfslogo in elke kleur die je maar wilt.

Daarnaast heb je ook de optie om verschillende texturen toe te voegen aan je wrappen. Er zijn vele manieren waarop je texturen kunt toevoegen aan je truck wrappen, zoals texturen uit 3D-modellen of die speciaal voor jou gemaakt zijn.

Voordelen Van Reclame Met Wrapping

Truck wrappen brengt vele voordelen met zich mee als je je truck wilt beletteren. Hieronder geven we je een overzicht van een aantal voordelen:

  • Hoge zichtbaarheid: Truck wrappen is een geweldige manier om je bedrijf extra zichtbaarheid te geven, ongeacht waar je je vrachtwagen naartoe neemt.

  • Tijdsbesparing: Het wrappen van je truck bespaart je tijd; het duurt slechts enkele uren om je truck te wrappen, terwijl de reclame na installatie onmiddellijk zichtbaar is.

  • Lage kosten: Wrappen van een truck is relatief goedkoop in vergelijking met standaard belettering.

Samenvatting

Het wrappen van een vrachtwagen is een veelzijdige en betaalbare manier om je bedrijf extra zichtbaarheid te geven. Door truck wrappen krijg je hoge zichtbaarheid, tijdbesparing en lage kosten. Bij AMS Digital kunnen we je helpen met het ontwerpen, drukken en aanbrengen van vinyl op de vrachtwagen. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Belettering truck

!–StopPubText–>.